Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
PDF Unshare ikon

PDF Unshare 1.5.3.3

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 Oylar, ortalama: 4,50 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

PDF Unshare – PDF Dosya Koruma Yazılımı

 

PDF Unshare, hassas bilgilerin yetkisiz kullanıcılar tarafından yazdırılmasını, düzenlenmesini ve kopyalanmasını önlemek için PDF ve UPDF dosyalarını şifreleyen ve koruyan ücretsiz bir PDF telif hakkı koruma yazılımıdır.

Hassas verileri korumak için kullanımı kolay şifreleme çözümleri arayan kuruluşları hedefleyen bu yazılım, program kırılarak kolayca paylaşılabildiğinden veya kaldırılabildiğinden PDF dosyalarını korumak için parola kullanmaz.

Bunun yerine PDF dosyaları, bir web sunucusundan yetkili cihazlara aktarılan ve yerel cihazdaki bir anahtar deposunda şifrelenen ayrı şifreleme anahtarları kullanılarak korunur. Anahtar deposu, ayrı cihazlara kilitlenir, bu nedenle kopyalanamaz ve başka bir yere taşınamaz.

PDF Unshare, PDF dosyalarını korumak için çok sayıda güvenlik özelliği ve yerleşik kısıtlamalar sağlar. Temel koruma özelliklerinin çoğu varsayılan olarak uygulanır (kısıtlı kullanıcı erişimi), diğerlerinde kullanıcı kendi gereksinimlerine uyacak şekilde değiştirebilir.

Tüm bu güvenlik kısıtlamaları, kullanıcıların PDF dosyalarının yetkisiz kullanıcılarla paylaşılmasını durdurmasına, bunların nasıl kullanılacağını ve yetkili taraflarca ne kadar süre kullanıldığını kontrol etmesine olanak tanır.

Dünya genelinde daha fazla kuruluş kullanıcı dostu ve güvenli veri koruma yazılımına geçiş yaptıkça, kullanıcılara güvenli ve kullanımı kolay, veri merkezli bir yaklaşım sağlar. Ayrıca, kullanıcıların verilerini paylaştıkları her yerde yönetmelerine yardımcı olurken aynı zamanda riski de azaltan gelecekteki ortak inovasyonların kapısını açar.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

pdfunshare

Özellikleri:

– PDF dosyalarının belirli RMS hakları ilkeleriyle programlı olarak korunması (şifrelenmesi).

– Uygulamanın ayrıntılarını koruyarak, kullanıcının tek bir uygulama kullanarak programlı olarak PDF dosyalarını korumasına ve korumasını kaldırmasına olanak tanır.

– Dinamik güvenlik filigranlarının uygulanması.

Kullanıcı, ekran görüntüleri, kameralar, cep telefonu kameraları, video yakalama veya diğer benzer yöntemler kullanılarak dosya içeriğinin yetkili kopyalanmasını önler.

– Hangi dosyaların korumalı / korumasız olduğunu ve ne zaman korunduklarının / korumasız olduklarının geçmişini tutan etkinlik günlük dosyalarının oluşturulması.

– Sınırlı kullanıcı erişimi. Tek bir Windows PC / dizüstü bilgisayar veya iPhone / Android cihaza yetkili erişimi kısıtlar.

– Belge yayıncılarının, belirli bir süre sonra artık görüntülenememeleri için PDF dosyalarının süresinin dolmasını sağlayın.

– Diller arasında İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Lehçe, Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Arapça, Çekçe, Yunanca Portekizce, Macarca, Türkçe, Rusça, Japonca ve Korece bulunmaktadır.