Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
NVIDIA GeForce Game Ready Driver ikon

Nvidia Broadcast 1.4.0.29

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Nvidia Broadcast – Canlı Yayın Uygulaması

 

NVIDIA Broadcast uygulaması, oyun alanınızı ev stüdyosuna dönüştürür. Yapay zekayla geliştirilmiş olup, sesli görüntülü canlı yayın, sesli sohbet ve video konferans görüşmeleri yapma imkanı sağlar.

Yüksek klavye sesi. Rahatsız edici mikrofon paraziti. Gürültülü çalışan PC fanları. Gürültü Giderme özelliğinde, arka plandaki istenmeyen gürültüleri tek tuşla ortadan kaldırmak için yapay zeka kullanılır. Sessiz bir ortam bulmak zorunda kalmadan yayın yapın veya uzaktan toplantıya katılın. Veya gürültülü ortamdaki oyuncuların sesini kapatarak daha kolay anlaşılmalarını sağlayın. NVIDIA Broadcast ile bunlar oldukça hızlı ve kolaydır.

Anında kontrolün sağladığı yaratıcı imkanlar parmağınızın ucunda. Arka Plan Kaldırma, Değiştirme ve Bulanıklaştırma (beta) pahalı ekipmana veya karmaşık aydınlatma kurulumlarına ihtiyaç duymadan arka planınızı özelleştirmenize olanak sağlar. Nerede olursanız olun, web kameranızın gördüğü alanları yapay zeka destekli güçlü yeşil perde efektleriyle oyun veya iş amaçlı olarak istediğiniz gibi kişiselleştirin. Olasılıkların sonu yok.

Işık, kamera, uygulama. Otomatik olarak kırpma ve yakınlaştırma yapan otomatik çerçeveleme (beta) özelliği sayesinde, hareketlerinizi gerçek zamanlı olarak takip edin ve hareket ederken bile öne çıkın.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Nvidia Broadcast