Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

Free Netflix Download 5.3.1.1223

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Free Netflix Download – Netflix Üzerinden Video İndirme Yazılımı

 

Free Netflix Download, ek yapılandırma gerektirmeden Netflix videolarını bilgisayara indirmek için kullanacağınız demo sürüm bir yazılımdır.

Netflix filmlerinin oldukça popüler olduğu son dönemlerde, film seyretmeye vakit bulamayan insanların sevdikleri filmleri bilgisayara indirip daha sonra izlemek için yazılımlar geliştirildi. Bir Netflix hesabınız varsa ve çevrimiçi film veya dizi izlemekten hoşlanıyorsanız, bazen İnternet bağlantısının lüksünden yararlanamayabileceğinizi muhtemelen anlarsınız. Bu durumda, içeriği bilgisayarınıza indirerek ve internet bağlantısına bağlı olmadan keyfini çıkararak da hazırlıklı olabilirsiniz. Ücretsiz Netflix Downloader bunu yapmanıza yardımcı olabilir.

Netflix içeriğini PC’nize indirir

Ücretsiz Netflix Downloader, bilgisayarınızda Netflix‘ten çevrimiçi içerik almanıza yardımcı olabilir, böylece İnternet’e bağlı olmasanız bile keyfini çıkarabilirsiniz. İçeriği almak için çevrimiçi olmanız ve istendiğinde belirlenen alanlara yazarak uygulamaya Netflix kimlik bilgilerinizi sağlamanız gerekir.

Kurulumu kolay

Sizin tarafınızda karmaşık veya ek bir yapılandırma gerekmediğinden, bu uygulama bilgisayarınıza önemli bir çaba harcamadan dağıtılabilir. İşlemin geri kalanı otomatik olduğundan, kurulum aracını başlatmanız, hedef makinede bir hedef yol tanımlamanız ve ekrandaki talimatları izlemeniz yeterlidir.

Basit arayüz

Ücretsiz Netflix Downloader, sezgisel işlevler içeren basit bir arayüzle birlikte gelir ve acemilerin bile önemli bir çaba harcamadan özelliklerinden yararlanabilmesini mümkün kılar. Ana pencere, panonuzda geçerli bir URL’niz olup olmadığını tespit eden ve bu bağlantı tarafından sağlanan içeriği bilgisayarınıza indirmeye çalışan büyük bir düğmeyi kapsar. Ana pencereden çıktı klasörüne de gidebilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Free Netflix Download