Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Ashampoo Musick Studio ikon

Ashampoo Musick Studio 10.0.2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Ashampoo Musick Studio

 

Ashampoo Musick Studio, Kullanıcıların müzik CD’lerinden parça kopyalamasını, kendi disklerini yazmasını, CD kutuları tasarlamasını ve videolardan sesleri ayırmak için kullanacağınız kapsamlı bir programdır.

Dijital formatta bile müzik toplama konusunda tutkul olduğunuzda, bazı ciddi düzenleme becerileri geliştirmeye başlarsınız. Büyük koleksiyonlarla ilgilenmek ve onları sürekli güncellemek biraz çaba gerektirir, ancak bunu yapmak için doğru araçlar da gerekir.

Müzik küratörlüğünü kolaylaştırmak ve hızlandırmak için tasarlanmış birçok program olsa da, bugün Ashampoo Music Studio’ya bir göz atacağız .

İsim biraz aldatıcı olabileceğinden, bunun bir müzik prodüksiyon aracı olmadığından en başından bahsetmeye değer. Bununla birlikte, çok yönlülükten yoksun olmayan oldukça güçlü bir müzik yönetimi uygulamasıdır.

Bağlam menüsünde görüntülenen ilk özellik Kapağı Düzenle seçeneğidir; evet, program aslında CD’niz için kapak resmi oluşturmanıza ve yazdırmanıza izin verir. Günümüzde daha az insan optik birimler kullansa da, müziklerini ses CD’lerinde tutmaktan hoşlanan birçok kişi var.

Sonraki özellik, ses CD’lerini kopyalamanıza veya bir ses CD’si, bir MP3 diski, bir WMA diski veya karışık formatlı bir disk oluşturmanıza olanak tanıyan Rip & Burn kategorisidir.

Müzik koleksiyonunuzu şarkıları taşıyarak veya dosyalarınızı uygun adlar, türler ve yıl ile etiketleyerek düzenleyebilirsiniz. Bu program tam olarak bir müzik prodüksiyon aracı olmasa da (daha önce de belirttiğim gibi), yine de ses dosyalarını düzenlemek, bölmek ve normalleştirmek veya hatta mikrofonla sesleri kaydetmek için kullanabilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Ashampoo Musick Studio