Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
DVB-Dream ikon

DVB Dream 3.7.2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

DVB Dream – Dijital TV Kartı ile TV Seyretme Programı

 

DVB Dream,  aynı anda birden fazla kanalı kaydetmenize ve istatistikler oluşturmanıza olanak tanır. Bilgisayardan TV izlemek için kullanılabilir bir programdır.

Hala bilgisayarınızı TV izlemek için kullanmayı planlıyorsanız, ancak çevrimiçi televizyon tam olarak aradığınız şey değil mi? Eh, DVB Dream uygulama cihazlarının geniş bir yelpazede desteği ile birlikte geliyor şekilde sizinki de listede olabileceğini iyi bir şans var, bu konuda size yardım etmek olabilir.

DVB Dream, Dijital Video Yayını Projesi için bir yardımcı olarak tasarlandı. Dijital TV kartı sahiplerinin gücü, hızı ve benzersiz özellikleriyle DVB izleme deneyimlerini geliştirmelerine yardımcı olur.

Karmaşık kurulum ve iyi organize edilmiş düzen
DVB Dream’in kurulum süreci sorunsuz ve oldukça hızlıdır. Biraz DVB bilgisi gerektirmesi nedeniyle ön konfigürasyon sürecini biraz zor bulabilirsiniz. En önemli husus, Dijital Uydu Ekipman Kontrolü ayarlarını ve bitişik uydu tercihlerini uygun şekilde yapılandırmaktır.

Bu adımları geçtikten sonra, sonunda DVB cihazınızı doğru bir şekilde kullanmaya başlamak için ihtiyacınız olan tüm araçları içeren temiz ve profesyonel bir arayüze sahip olacaksınız.

Aynı anda birden fazla kanal kaydedin, istatistikleri görüntüleyin ve akışları analiz edin
Menülerde her şey iyi düzenlenmiştir, bu nedenle kanalları taramak, kaydetmek veya açmak, oraya vardığınızda sadece bir zaman meselesidir. Uygulamanın motoru çok hızlı bir kanal listesi sistemine dayanmaktadır, bu nedenle bu durumda hız bir sorun değildir.

En önemli özellikler arasında, zaman kaydırma özelliği, Multi Pip pencereleri, LAN Akışı ve MPG veya TS formatında çok kanallı kaydı sayıyoruz. Ayrıca Pid İstatistikleri gerçekleştirebilir ve herhangi bir kanaldan akışları analiz edebilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

DVB Dream