Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
SlimCleaner ikon

SlimCleaner 4.3.2.90

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

SlimCleaner – Sistem Temizleme ve Optimizasyon Programı

 

SlimCleaner, gereksiz verilerden kurtularak bilgisayarın performansını artırmak için kullanabileceğiniz bir araçtır.

Uygulamanın arayüzü basit ve oldukça sezgiseldir. Keşfedebileceğiniz birçok seçenek var. Böylece, program sisteminizi (örn. Günlük dosyaları, bellek döküm dosyaları, Geri Dönüşüm Kutusu), Windows geçmişini (örn. Beslemeler önbelleği, Çalıştır komutu, küçük resim önbelleği) ve Windows yardımcı programlarını (örn. Uzak masaüstü, WordPad son dosya listesi) temizleyebilir.

Ek olarak, yüklü uygulamalar (örn. Kötü amaçlı yazılımdan koruma, multimedya), web tarayıcıları, kayıt defteri (örn. Paylaşılan DLL’ler, dosya uzantıları, hizmetler, uygulama yolları) ve diğerleri (örn. Kayıt Defteri Düzenleyicisi, Windows Güncelleme, bildirim tepsisi) ile ilgilenebilirsiniz. .

Ayrıca, Windows başlangıcında otomatik olarak çalışan programları ve hizmetleri yönetebilir, uygulamaları kaldırabilir ve bir arama işlevi kullanabilir, web tarayıcılarının ana sayfasını değiştirebilir ve başlangıçta, araç çubuğunda, BHO ve ActiveX bilgilerinde bir günlük dosyası oluşturabilirsiniz.

Bunun da ötesinde, bir disk özetini görüntüleyebilir, diski analiz edebilir ve silebilir, ayrıca bir dosya parçalayıcı kullanabilirsiniz. Ayrıca, Aygıt Yöneticisi, Denetim Masası, Kullanıcı Hesapları ve Sistem Geri Yükleme gibi çeşitli Windows araçlarına erişebilirsiniz.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

SlimCleaner