Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Free_HD_Video_Converter_Factory_icon-removebg-preview

Free HD Video Converter Factory 26.2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Free HD Video Converter Factory – Video Dönüştürücü

 

Free HD Video Converter Factory , video dosyalarını dönüştürmek, dosyaların çıkışını minimum düzeyde önceden yapılandırmayı ve YouTube, Vimeo veya Facebook videolarını kolayca indirmek  için yapılmış çok yönlü bir programdır.

Video içeriğini dönüştürme ve çıktıyı özelleştirme

Program, video içeriğini dönüştürmesi gereken kullanıcılar için birçok seçeneğe sahiptir. Toplu dönüştürme seçeneğini kullanmak için bir dosya veya birden fazla dosya yüklenebilir. Videoların farklı biçimleri olabilir veya farklı dosya boyutları olabilir. Çıktıyla ilgili olarak, dönüştürme işleminde orijinal dosyalar kodlamalarını, çözünürlüklerini, bit oranlarını, kare oranlarını, en boy oranlarını veya genel kaliteyi (varsayılan ayarları kullanarak)  değiştirilebilir.

Gerçekten harika olan şey, videolarınızın sesinin de ayrıntılı bir şekilde uyarlanıp değiştirilebilmesidir. Görsel içerikten ayrı olarak, ses kodlaması, ses seviyesi, bit hızı, kanallar ayarlanabilir ve hatta değişikliklerin yerinde olduğundan emin olmak için bir örnekleme oranının ön izlemesi yapılabilir.

VirusTotal tarama sonuçları için buraya tıklayın!

Free HD Video Converter Factory

Güzel bir ekstra olarak, CPU’nuz Intel Quick Sync Video’yu destekliyorsa veya güçlü bir NVIDIA grafik kartına sahip güncellenmiş bir cihazınız varsa, HD Video Converter Factory, hem H.264 için Intel QSV hem de Nvidia NVENC / CUDA donanım hızlandırmasını etkinleştirmeye izin verecektir. Bu özelliğin etkinleştirilmesi, genel olarak daha iyi ve (neredeyse 3 kat) daha hızlı video dönüştürme ile sonuçlanır.

Video içerik analizörü ve indiricisi

Aracın indirme seçeneği süper basit bir özelliktir. Tek yapmanız gereken, kısıtlanmamış (özel olmayan) video içeriğinin URL’sini eklemek ve ‘Analiz’ düğmesine basmaktır. Hızlı analizör dosyayı tarar ve ayrıca mevcut indirme seçeneklerini görüntüler. Örneğin görseller, sesler ve altyazılar (videonun tüm bileşenleri) ayrı ayrı listelenir. Araç, her bileşen için formatını, çözünürlüğünü ve beklenen çıktı dosyası boyutunu; tabii ki seçilen kaliteyle orantılı olarak  görüntüler.