Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Complete_Internet_Repair_ikon-removebg-preview

Complete Internet Repair 11 build 6508

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Complete Internet Repair – İnternet Sorunlarını Giderme Aracı

 

Complete Internet Repair internet sorunlarını gidermek için kullanacağınız ücretsiz bir programdır.

Tam İnternet Onarımı, İnternet ağıyla ilgili yaygın yazılım sorunlarını gidermek için kullanabileceğiniz bir programdır. Her tür kullanıcı tarafından ayarlanabilen sezgisel seçeneklere sahiptir.

İnternet ağıyla ilgili ince ayarlar

Birkaç temel adımı uygulamanız gerektiğinden, yüklemek bir sorun olmamalıdır. Programın arayüzü, sınırlı seçeneklere sahip olduğunuz standart bir pencereden oluşur. Böylece, Internet Protokolünü sıfırlayabilir, Winsock, Internet Explorer, Windows otomatik güncelleştirmeleri, SSL / HTTPS / Cryptography ve Workgroups Computers görünümünü onarabilirsiniz.

DNS’yi temizleme ve Windows güncelleme geçmişini temizleme işlerini yaparsınız. Ayrıca, İnternet bağlantılarını yenileyebilir, DNS çözümleyici önbelleğini temizleyebilir, Windows güncelleme geçmişini temizleyebilir, Windows güvenlik duvarı yapılandırmasını sıfırlayabilir ve varsayılan “Ana Bilgisayarlar” dosyasını geri yükleyebilirsiniz.

Bununla beraber bir olay görüntüleyiciye erişebilir (ör. Yönetim olaylarının özeti, son görüntülenen düğümler, günlük özeti), günlük kaydı dizinini ve dosyasını açmanın yanı sıra Winsock LSP’leri görüntüleyebilirsiniz. “Tercihler” menüsünde, günlüğe kaydetmeyi devre dışı bırakabilir veya maksimum günlük boyutunu ayarlayabilirsiniz.

Program çok düşük miktarda sistem CPU’su ve belleği kullanır. Kullanılabilir bir yardım dosyası yok, ancak bunun nedeni, Tam İnternet Onarımı’nın tek tıklamayla basit çözümler sağlamasıdır. Testlerimiz sırasında hiçbir hata görüntülenmedi. Yine de, düzeltilen her sorunun, efektler görünür hale gelmeden önce bilgisayarın yeniden başlatılmasını gerektirdiğini unutmayın.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Complete Internet Repair