Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
SiSoftware_Sandra_Lite_ikon-removebg-preview

SiSoftware Sandra Lite 31.137

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

SiSoftware Sandra Lite – Bilgisayar Analiz Programı

 

SiSoftware Sandra Lite, bilgisayarın performansını test etmek ve donanım bilgilerini görüntülemek için kullanılan gelişmiş sistem analizi, tanılama ve kıyaslama aracıdır.
Bilgisayarınızın yazılım ve donanım yeteneklerini analiz etmek ve bileşenleri ayrı ayrı vurgulamak için çeşitli testler yapmak için  tasarlanan SiSoftware Sandra  , kategorisindeki en kullanışlı uygulamalardan biridir. Böyle bir yazılıma aşina değilseniz, alışmak için önemli ölçüde zaman gerektiren çok sayıda seçenek içerir. Profesyonel bilgisayar deneyimine sahip olanların kullanabileceği kullanımı pek kolay olmayan bir programdır.

Özelleştirilebilir kurulum ve özenle organize edilmiş kullanıcı arayüzü

Kurulum prosedürü kısadır ve bir kaç ayar gerektirir. Kimliği doğrulanmış kullanıcıların bilgisayarda uzaktan oturum açmasına izin vermek için bir sunucuyu etkinleştirebilir ve ayrıca, video sürücüsünün sıfırlanmasını önlemek için aracın zaman alan Genel Amaçlı karşılaştırmalarda yeniden başlatılmasını isteyebilirsiniz. Arayüz söz konusu olduğunda, araçlar, testler, donanım ve yazılım gibi ayrı kategorilere ayrılmış tüm bileşenlerle onu temiz ve sezgisel tutar.

Donanım ve yazılım verilerini görüntüleyin

Donanım verileri söz konusu olduğunda, bilgisayarda (ör. İşlemciler, bellek, grafikler), depolama adaptörleri ve aygıtlar (ör. Sürücü geometrisi, SMART), ana kart, yonga setleri, veri yolları, işlemciler, güç yönetimi hakkında eksiksiz bir genel bakış elde etmek mümkündür. Ekran ve video bağdaştırıcıları, GP (Genel Amaçlı) işlemciler ve hızlandırıcılar, yazıcılar ve fakslar vb. Yazılımla ilgili olarak uygulama, mantıksal sürücüler, dosya türleri, yazı tipleri, medya aygıtları, işletim sistemi, bellek kullanımı, işlemler, modüller, hizmetler ve sürücüler ve daha fazlasıyla ilgili ayrıntıları gösterir.

Karşılaştırmaları kolayca çalıştırın, favoriler oluşturun, bilgileri dışa aktarın

SIMD işlemci birimleri, ALU ve FPU işlemcileri ve ayrıca finansal analiz gibi çok sayıda kıyaslama türü mevcuttur. Sık gerçekleştirdiğiniz herhangi bir görev, hızlı erişim için bir sık ​​kullanılanlar listesine eklenebilirken, herhangi bir alandan gelen bilgiler bir rapor halinde oluşturulabilir ve yakın inceleme ve koruma için dosyaya aktarılabilir. İhtiyaç duymadığınız modüller kolaylıkla devre dışı bırakılabilir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

SiSoftware Sandra Lite