Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

Karaoke One

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

06Karaoke One – Karaoke Yapma Programı

 

Teknoloji ilerledikçe, sosyal olarak etkileşim kurma arzumuz, sosyal medya web siteleri ve uygulamalarının başlangıcından bu yana yeni boyutlara ulaştı. Bu özenle tasarlanmış Windows Mağazası Uygulaması hem bir karaoke müzik çalar hem de sosyal medya platformu görevi görür.

Karaoke içeriği oluşturun ve bunları arkadaşlarınızla paylaşın

Uygulama, App Store aracılığıyla yüklendikten sonra, tüm yeni uygulamalarda ortak olan ve beklentileri asla düşürmeyen modern tasarımla karşılanırsınız. Menüler ve düğmeler kendinden açıklamalıdır ve akıllıca düzenlenmiştir, eğlenceli bir eğlence uygulaması için idealdir. Bu yazılım aracı ile karaoke içeriğinizi oluşturmaya ve arkadaşlarınızla paylaşmaya başlayabilirsiniz.

“Şarkı söyle” menüsü sizi mevcut en yeni ve en popüler şarkıları içeren devasa bir kitaplığa götürürken, belirli türleri arayanlar “Pop4ever”, “I Love Rock ‘n Roll” veya “Back to the 80s” gibi önceden tanımlanmış oynatma listelerinden seçim yapabilirler. ! “.

Başkalarının size ilham vermesine izin verin

İlham alamıyorsanız ve meslektaşlarınızdan bazı ipuçlarını kullanabiliyorsanız, gidilecek yer “Feed” menüsüdür; burada diğer insanların videolarını görüntüleyebilir ve diğer sosyal medya platformlarında yaygın olarak kullanılan bir beğen / yorum / paylaş özelliğini kullanarak onları derecelendirebilirsiniz ( tipik “Beğen” in yerine “You Rock” geçse de, bu da bize “Guitar Hero” yu hatırlatıyor). Uygulamanın hüküm ve koşullarını ihlal eden uygunsuz içerik, derhal kaldırılmak üzere bildirilebilir.

Dostça rekabeti teşvik etmek için bir liderlik tablosu sistemi uygulandı ve burası en iyi kullanıcıları (en çok görüntülenen ve beğenen) görebileceğiniz yerdir ve ayrıca karaoke rol modelleriniz olmasını dilediklerinizi anında takip etme seçeneğiniz de vardır.

Profilinizi kendinizin bir uzantısı yapın

Profiliniz, profil ve arka plan resimleri kullanılarak özelleştirilebilirken, takip ettiğiniz ve takip ettiğiniz kişi sayısı gibi sosyal medyaya özel istatistikler ve yayınladığınız tüm videolar tarafından alınan görüntülenme sayısı izlenebilir. Sosyal ağları anımsatan ekstra bir özellik, birisi karaoke içeriğinizi beğendiğinde, yorumladığında, paylaştığında veya bildirdiğinde uyarılacağınız bildirim sekmesidir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Karaoke One