Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Program ikon2

Digital Media Converter Pro 4.18

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Digital Media Converter Pro

 

Digital Media Converter Pro, en hızlı ve en çok özellikli, tüm formatlı ses ve video dönüştürme yazılımıdır. 170’ten fazla ortam formatını dönüştürmek için bu programı kullanabilirsiniz.

Program, 70’ten fazla farklı taşınabilir cihazı destekler. Çok çekirdekli işlemcilerden tam olarak yararlanarak dönüşüm sürelerini% 70’e varan oranda kısaltabilir!  Güçlü özelliklere sahip olduğu halde kullanımı inanılmaz derecede kolaydır. Programın akıllı ayar teknolojisi, dönüştürdüğünüz dosyayı analiz eder ve en iyi dönüştürme ayarlarını belirler. Aynı şekilde en iyi dönüştürme kalitesini garanti eder. Program ile dönüştürme ayarları üzerinde tam kontrole sahipsiniz.

Medya dosyalarını herhangi bir amaç için dönüştürme işlemi yapabilirsiniz. TV şovlarınızı, filmlerinizi ve müziğinizi taşınabilir hale getirmek için kullanabilirsiniz. Cihaz kılavuzlarında arama yapmaya gerek yoktur. Program, medyayı Apple iPhone, iPad, Microsoft Zune, Sony PSP ve daha pek çok cihazda oynatılacak şekilde dönüştürmenize izin veren yerleşik profillere sahiptir. İster üçüncü nesil bir cep telefonunuz, ister bir Windows Mobile cihazınız olsun, müzik kitaplığınızı ve favori programlarınızı cebinizde taşıyabilirsiniz. Bu ses ve video dönüştürme yazılımı, dönüştürülmüş dosyaları iTunes çalma listelerinize otomatik olarak bile ekleyecektir!

Ses CD’leri koleksiyonunuzu MP3, WMA, M4A ve OGG gibi ses formatlarına dönüştürün. Dönüştürme sırasında otomatik olarak sanatçı, parça ve albüm bilgilerini arar. Hatta kendi özel çalma listelerinizi bile oluşturabilir.  TV programlarını PC’nize kaydetmek için Windows Media Center veya başka bir yazılım kullanıyor musunuz?

Kaydedilmiş TV programlarını, taşınabilir cihazınızda düzenlenmesi veya oynatılması kolay bir biçime dönüştürmek ister misiniz? TV programlarını dönüştürmek ve reklamları kaldırmak son derece kolaydır.  Digital Media Converter Pro ile her şeyi tek bir pakette alırsınız. Desteklenen formatların en geniş seçimini ve ihtiyacınız olan tüm özellikleri sunan nihai ses ve video dönüştürücüsüdür!

VirusTotal tarama sonuçları için buraya tıklayın!

Digital Media Converter Pro