Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Synfig Studio ikon

Synfig Studio 0.61.09

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Synfig Studio – 2D Animasyon Programı

 

Synfig Studio , yüksek kaliteli 2D animasyonlar oluşturmak için, bitmap  vektör çizimleri ve zengin bir araç seti ile birlikte gelir. Animasyon oluşturmak için her kareden geçmeyi atlayabilirsiniz, bu da daha az kaynak tüketimi olan bir proje sunmanızı sağlar.

Arayı doldurmadan animasyonlar oluşturma

Program, aynı anda birden fazla projede çalışmanıza olanak tanıyan sekme tabanlı bir arayüzle, yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak ve çekici animasyonlar oluşturmak için kullanabileceğiniz tatmin edici bir araç setiyle birlikte gelir.

Synfig Studio’nun amacı, tasarımcılara ara doldurmayı atlama, hareketi simüle etme ve geçişi çok daha kolay yapma ve animasyonları çok daha hızlı oluşturma imkanı sunmaktır. Uygulama öğelerinin çoğu vektör tabanlıdır ve tüm katmanlar parametrik olarak oluşturulur.

Katman desteği ve çalışmak için kullanışlı bir araç kutusu

Synfig Studio, dönüştürmeler, bozulmalar, filtreler, geometrik katmanlar, fraktallar, degradeler ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli türlerdeki katmanları destekler. Ve Skeleton Distortion katmanı sayesinde, aradığınız efekti elde etmek için resminizi kolayca deforme edebilirsiniz.

Uygulamanın araç kutusu bir eşya torbası gibidir: nesneler (çokgenler, daireler, yıldızlar) oluşturmak, öğeleri ölçeklemek ve döndürmek, şekiller çizmek, onları renkle doldurmak ve bunları renk gradyan efektleri uygulamak için ihtiyacınız olan tüm araçları içerir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Synfig Studio