Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
PC Win Booster ikon

PC Win Booster Free 12.9.1.683

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

PC Win Booster Free – PC Optimize Programı

 

PC Win Booster Free , sisteminizi düzenleyebilen, gereksiz verilerin ve geçici dosyaların etkisini ortadan kaldırırken nefes almasını sağlayan verimli bir yazılım çözümüdür.

Genellikle onu yavaşlatan veya performansını bozan eski verileri kaldırarak formunu korumak için herhangi bir bilgisayarda kullanıma uygundur. Ayrıca, bilgisayar bilgi birikimi düzeyine bakılmaksızın herhangi bir kullanıcı tarafından kullanılabilir.

Sisteminizi gereksiz dosyalardan temizleyin

PC Win Booster Free, geçici İnternet dosyaları, boş klasörler, gereksiz veriler, bozuk kısayollar, Geri Dönüşüm Kutusu ve tarayıcı araç çubukları gibi bilgisayarınızın dağınıklığı riskini taşıyan tüm alanlarla ilgilenir.

Temizlemeye ihtiyaç duyduğunu düşündüğünüz sistem bölümlerinden bir seçim yapabilirsiniz, ancak bunların tümü için işlemi en az bir kez yapmanız önerilir. Ayrıca, neredeyse zorunlu olan diğer bir önlem, bir şeyler ters giderse bir kurtarma çözümü olarak sahip olmak için kayıt defterinin yedeklenmesidir.

Entegre kaldırıcı ve dupe bulucu

Program, ortak bilgisayar alanlarını hızlı bir şekilde tarar ve bu sırada tespit edilen hataların tam bir raporunu sunar. Ayrıca, düzeltme aşamasında silinecek dosyaları manuel olarak seçme olanağına sahipsiniz. Sisteminizde artık toksik bir şey kalmadığından emin olmak için yardımcı programları iki kez çalıştırmanın hiçbir zararı yoktur.

Temizleme modülüne ek olarak, bilgisayara yüklenen programları kaldırmak için bir uygulama dahildir. Aynı zamanda yinelenen içeriği hızlı bir şekilde belirleyen ve değerli alanı geri kazanmak amacıyla silen yinelenen bir dosya bulucudan da yararlanacaksınız.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

PC Win Booster