Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Soft4Boost Video Studio ikon

Soft4Boost Video Studio 6.9.1.317

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Soft4Boost Video Studio – Video Düzenleme Aracı

 

Soft4Boost Video Studio , video kayıtlarınızı kapsamlı bir şekilde düzenlemek için gerekli tüm araçları ve özellikleri sağlamayı amaçlayan verimli bir yazılım parçasıdır.

Uygulama, düzenleme işlevlerinin yanı sıra videolarınızı kırpmanıza ve birleştirmenize olanak tanır.Ayrıca renk, parlaklık, kontrast, sıcaklık, ton, doygunluk ve gama gibi parametreleri değiştirerek görünümlerini geliştirebilirsiniz. Ek olarak, sınırlı bir yumuşak geçiş koleksiyonundan ve diğer görsel efekt türlerinden yararlanabilirsiniz.

Arayüz bu uygulamanın güçlü noktası değil

Kurulumunun ardından, her biri farklı boyutlarda olan çok sayıda düğme, menü, araç çubuğu ve kaydırıcı içeren etkileyici olmayan bir kullanıcı arayüzü ile karşılaşırsınız. Bu nedenle, uygulamanın ana penceresi havadar diyeceğiniz şey değildir, ancak oldukça sezgisel bir düzen sayesinde, size önemli işlevlere erişim sağlamak için iyi bir iş çıkarır.

Uygulama, ekrandaki etkinliklerinizi kaydetmenize ve ayrıca ekran görüntüleri yakalamanıza olanak tanır. Ancak bunu başarmak için, Soft4boost Screen Recorder ve Soft4Boost Video Capture adlı diğer iki uygulamayı yüklemeniz gerekir. Bu yalnızca uygulamayı daha az kullanılabilir bir arayüzle bırakmakla kalmaz, aynı zamanda sonuçta genel işlevselliğini etkiler.

Basit bir iş akışına sahip özellik dolu uygulama

Ekrandaki hemen hemen her özellik ve işleve sahip olmasına rağmen, Soft4Boost Video Studio ile çalışmak hiç de zor değil. İş akışı, bu türden diğer yazılım çözümlerinde bulabileceklerinize oldukça benzer; değişikliklerin yürürlüğe girmesi için yalnızca videoları içe aktarmanız, düzenlemeniz ve belirlenen düğmeye tıklamanız yeterlidir.

Bu, aracın video düzenleme için biraz esnek bir yöntemle geldiğini belirtmek için iyi bir zaman olabilir. Aynı medya kitaplığındaki birden çok kaynaktan videolar ekleyebilir, videoların bölümlerini veya karelerini herhangi bir sırayla karıştırabilir, eklenen her nesnenin boyutunu, konumunu ve zaman çizelgesini ayarlayabilir ve hatta video düzenleme işlemi sırasında sesli yorumlar ekleyebilirsiniz.

Desteklenen formatlar açısından, Soft4Boost Video Studio AVI, MP4, MKV, 3GP, FLV, FLAC, M4A, OGG ve WMA gibi piyasadaki en popüler formatları desteklediğinden endişe edilmemelidir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

 

Soft4Boost Video Studio