Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

Soft4Boost Screen Recorder 7.9.5.227

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Soft4Boost Screen Recorder – Ekran Kayıt Programı

 

Soft4boost Screen Recorder kullanabileceğiniz masaüstü etkinliklerini kayıt etmek için kullanacağınız bir ekran kayıt programı. Acemilerin bile masaüstü etkinliklerini yakalamaya ve video olarak kaydetmeye başlamasını kolaylaştıran kullanıcı dostu bir arayüzle birlikte gelir.

Tam masaüstünü veya özel bir alanı kaydedin

Uygulama, kaydedilmesi gereken alanı tanımlamanıza olanak tanır, böylece ilgilendiğiniz özel bölge üzerinde kontrol sahibi olmanızı sağlar. Ayrıca, yakalanacak şu anda açık olan pencerelerden birini de seçebilirsiniz.

Ayrıca, masaüstünün tamamını kaydedebilir veya işaretli alanın anlık görüntüsünü alabilir ve bu, seçtiğiniz bir konuma PNG, JPEG veya BMP dosyası olarak kaydedilebilir.

Tercih ettiğiniz yakalama türünden bağımsız olarak, videoyu başlatmak ve durdurmak için ilişkili kısayol tuşlarına dönebilirsiniz. Bu kısayol tuşlarını Ayarlar penceresinden beğeninize göre değiştirebilirsiniz.

Kayıtlara şekiller ve metin mesajları ekleyin

Soft4boost Screen Recorder, yeni bir videoya başlar başlamaz etkinleştirilen birkaç çizim aracıyla projenizi geliştirmenizi mümkün kılar.

Daha doğrusu, daireler, dikdörtgenler, çizgiler veya oklar ekleyebilir, ardından uygun gördüğünüz şekilde genişliklerini ve renklerini ayarlayabilirsiniz. Kaydınızla daha güçlü bir mesaj göndermenize yardımcı olabilecek serbest metinler de ekleyebilirsiniz (videoya metin kutuları, küçük resimler veya özel görüntüler eklenemez).

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Soft4Boost Screen Recorder