Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

DiskCheckup 3.5 Build 1004

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

DiskCheckup – Sabit Disk Bilgilerini Kontrol Yazılımı

 

DiskCheckup, Sabit disk arızaları, mekanik sorunlar veya yanlış kullanım nedeniyle bir dizi nedenden dolayı meydana gelen sorunları anlamanızı veya önlemenizi sağlar.

DiskCheckup, sabit diskin SMART özniteliklerini izleyen, gelişimlerini günlüğe kaydeden ve sürücünün herhangi bir zamanda çökme ihtimalini önceden bilmenizi sağlayan bir programdır.

Uygulama, anlaşılması son derece kolay olan temiz bir ara yüzle birlikte gelir. Bilgisayara bağlı disklerden biri uygulama penceresinden seçilebilir.

Örneğin, diskin arayüzü, kapasitesi, seri ve model numarası, ürün yazılımı revizyonu, bölüm sayısı, standartlara uygunluk ve özellik desteği ile ilgili bilgileri çok uzun bir listeden sadece birkaçını isimlendirmek için görüntüleyebilirsiniz.

Daha önce bahsettiğimiz gibi SMART (Kendi Kendini İzleme, Analiz ve Raporlama Teknolojisi) özellikleri de bu program yardımı ile izlenmektedir. Böylece, sıcaklık, güç döngüsü sayısı, sıkma yeniden deneme sayısı ve diğer birçok özellik hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Tüm bu girişler için durumu, mevcut ve en kötü kaydedilen değerleri, eşik seviyesini ve sabit sürücü durumunun bu değeri aşmasının beklendiği tahmin edilen tarihi görüntüleyebilirsiniz.

Program, sabit sürücünün durumunu daha iyi değerlendirmek için iki tür test de gerçekleştirebilir. Kısa versiyonun tamamlanması beş dakikadan fazla sürmemelidir, genişletilmiş test ise on dakikadan fazla sürer.

Arayüzdeki “SMART Geçmişi” sekmesi altında, günlüğe kaydedilen tüm özniteliklerin değerlerini görüntüleyebilirsiniz.

Konfigürasyon menüsü, sıcaklığı Santigrat veya Fahrenhayt derece cinsinden görüntülemenize, sıcaklık uyarı seviyesini ayarlamanıza ve koşullar üretici tarafından belirlenen TEC değerlerini aştığında gerçekleştirilecek bir eylem seçmenize olanak tanır.

Ek olarak, uygulamanın belirli bir zaman aralığından sonra bilgileri otomatik olarak yenilemesini ve uygulamanın TEC hesaplaması için SMART özniteliklerini kaydetmesini sağlayabilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

DiskCheckup