Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
ESET NOD32 Antivirus ikon

ESET Internet Security 17.0.16.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

ESET Internet Security – Bilgisayar İnternet Güvenliği

 

ESET Internet Security, yerel koruma sağlayan ve web’deki cihazlarınızı ve kişisel verilerinizi korumaya yardımcı olabilen gelişmiş internet güvenlik çözümü olarak sizlere fayda sağlar.

Genel olarak kötü amaçlı yazılım ve İnternet tehditleri, özellikle katlanarak büyüyen çevrimiçi kullanıcı deneyimi bağlamında, giderek daha acımasız hale geliyor. Virüsler daha gelişmiş, kalıcı hale geldi ve kim bilir, yakın gelecekte belki de bilinçli hale geldi. Çevrimiçi etkileşiminizin keyfini güvenli ve kendinden emin bir şekilde çıkarmak istiyorsanız, sağlam bir antivirüs koruma planına sahip olmak çok önemlidir. Halihazırda köklü bir temele dayanan ESET Internet Security’nin en son yinelemesi, AV teknolojisindeki en son gelişmelerle aynı seviyede olan ve erişilebilir, sorunsuz bir pakette bir araya getirilen tutarlı performans sağlamayı vaat ediyor.

Asla başarısız olmayan bir “Ayarla ve unut” işlemiyle işleri en başından doğru bir şekilde sıralamak

Bu günlerde karmaşık konfigürasyonlar için kimin zamanı var? Doğru, ilk kez bir AV kurmakla uğraşmak gerçekten büyük bir baş ağrısı. Ancak ESET Internet Security’de durum böyle değildir.

Başlangıçtan itibaren, tanımlanması gereken sadece birkaç ana husus vardır; bunlardan bazıları, daha gelişmiş özelliklerin bazıları ile kullanılmak üzere ana hesap kimlik bilgilerinin tanımlanmasının yanı sıra PUP’ların tespit edilmesini de içerir. Ve bununla ilgili. Basit. Verimli.

Net tarama, güncelleme veya ekstra araç bölümleri, hızlı ve verimli bir kullanım sağlar

İşleri kolaylaştırmak için, kullanıcıların ihtiyaç duyabileceği potansiyel işlemlerin her biri 4 ana bölüme ayrılmıştır. Hem tanımları hem de uygulamanın kendisini güncellemek için özel bir tarama modülü, bir dizi ekstra özellik, gelişmiş uygulama ayarlarıyla tamamlandı.

Diğer özenli AV uygulamaları gibi, ESET Internet Security de çalışmaya başladığında otomatik olarak tam bir bilgisayar taraması başlatarak diğer önceliklerinize dikkat etmenize olanak tanır. Elbette, özel taramalar da mevcuttur ve kullanıcılara bilgisayarlarını kapatma, uykuya alma ve hatta yeniden başlatma gibi değişiklikler sunan şık bir “tarama sonrası” eylem seti sağlanır.

Ortalama virüs taramalarınızın ötesine geçin ve ev ağınızın veya çevrimiçi finansınızın güvenliğini sağlayın

Bu İnternet odaklı bir güvenlik çözümü olduğu için, bazı önemli noktalarının çevrimiçi güvenlik araçlarını içerdiğini söylemek doğru olur. Bu en son sürüm, tümü ağ etkinliğini hedefleyen üç özellik sunar. Kullanıcılar, özel bir monitör sayesinde ev ağlarının güvenliğini daha yakından inceleyebilecek, tüm çevrimiçi işlemlerini AV’nin tarayıcı korumasından destek alabilecek ve bir bilgisayar hırsızlığı durumunda, özel bir çevrimiçi hırsızlık önleme hizmeti alır.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

ESET Internet Security