Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Program ikon2

Free Audios Copy Protection 2.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Free Audios Copy Protection – Müzik Eserlerini Kopyalamaya Karşı Koruma

 

Free Audios Copy Protection, müzik eserlerinin cd veya dvd üzerinden kopyalanmasını engellemek için geliştirilmiş bir programdır.

Uluslararası Telif Hakkı Yasasına göre, bir görüntü veya sanat eseri, yalnızca onu yaratan sanatçıya aittir; ve bu görüntüyü yeniden yazdırmak veya kullanmak için izin gereklidir. Maalesef, son birkaç yılda görüntü hırsızlığında büyük bir artış oldu çünkü çoğu insan telif hakkı yasalarından hiç rahatsız olmadı.

Free Audios Copy Protection, görüntülerinizi, fotoğraflarınızı ve dijital resimlerinizi kopyalamanıza izin vererek görüntü hırsızlığını önlemenizi sağlayan benzersiz bir veri kopya koruma yazılımıdır. Görüntülerinizi ve diğer medya dosyalarınızı CD’lere / DVD’lere yazılabilen kopya korumalı yürütülebilir uygulamalara dönüştüren gelişmiş çok katmanlı kopya koruma teknolojisini kullanır. Yazıldıktan sonra, CD veya DVD’lerinizi görüntü hırsızlığı korkusu olmadan özgürce piyasaya dağıtabilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Free Videos Copy Protection

Özellikler:

Herhangi bir Video Şifreleyici, günümüzde en sık kullanılan ve en güvenli şifreleme algoritmalarından biri olan Gelişmiş Şifreleme Standardı (AES) ile medyayı şifreler. NSA’nın “çok gizli” sınıflandırmasına sahip belgeleri güvenceye almak için kullandığı şifredir.

Zaman, çoğumuz için en değerli kaynaktır – kim bekleyerek boşa harcamak ister? Artık, yenilikçi SuperSpeed ​​şifreleme ile filmlerinizi yalnızca saniyeler içinde orijinal kalitede şifreleyebilirsiniz. Video dönüştürme yok, kalite kaybı yok, SuperSpeed ​​modundaki videolar, dosyaları klasörler arasında taşımak kadar hızlıdır.

Bu uygulama iki şifreleme formatını dışa aktarabilir: GEM veya EXE. GEM dosya paketi bir veya daha fazla video, ses, görüntü medya dosyası, yerleşik ücretsiz video oynatıcıyla oynatılabilir. GEM dosyasını gönderebilir ve görüntülemeleri için Free Video Encryptor’ı indirmelerini söyleyebilirsiniz. Bu program, EXE taşınabilir uygulamaları oluşturur. İçeriği görüntülemek için diğer uçta programı yüklemenize gerek yoktur.

Program, önemli dosyalarınızın ve telif hakkı materyallerinin izniniz olmadan herhangi bir USB sürücüsüne veya diğer bu tür depolama aygıtlarına kopyalanmasına izin vermeyen ileri düzeyde bir veri sızıntısı önleme teknolojisi kullanır.

Herhangi bir Video Şifreleyici, neredeyse her tür Video, Ses, Görüntü formatını kolayca şifreleyebilir. MP4, AVI, MKV, WMV, MTS, RMVB, MXF, VOB, FLV, MPEG, TS, MP3, AAC, AC3, OGG, WMA, JPG, BMP, PNG … en iyi ücretsiz medya şifreleme çözümü ile koruyabilirsiniz.

Aynı veya farklı formatlara sahip birden fazla dosya seçebilir ve bunları tek bir Oynatma ile tek bir paket dosyasında şifreleyebilirsiniz. Program, videolarınız ve sesleriniz için yerleşik bir oynatıcı sunar ve resimleriniz ve belgeleriniz için bir görüntüleyici, gizliliğinizi her zaman korumanıza olanak tanır.

Program, gelir kaybına ve fikri kredi kaybına yol açabilecek veri ihlallerine karşı koruma sağlar. Gelişmiş kopya koruma teknolojisi, yetkisiz kullanıcıların verilerinize erişimini kısıtlar. Videolarınız, sesleriniz, resimleriniz ve belgeleriniz dahil tüm medya dosyalarınız için kırılmaz koruma.

Verilerinizin USB sürücülere ve diğer bu tür depolama cihazlarına sızmasını önler. Program, medya dosyalarınızı yalnızca programı kullanarak seçtiğiniz sürücüde çalışacak yürütülebilir dosyalar olarak şifreler.