Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
glarysoft ikon

Quick Startup 6.0.1.2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Quick Startup – Açılış Hızlandırma Aracı

 

Quick Startup, sistem başlangıcında otomatik olarak çalışan ve sonuçta Windows önyükleme süresini iyileştirmek için  uygulamaları yapılandırmak için kullanabileceğiniz bir programdır.

Araç reklam destekli olduğundan, web tarayıcılarınızda bazı değişiklikler yapmayı önerdiğinden onu yüklerken özel dikkat göstermelisiniz. Bu programı Windows 7’de çalıştırıyorsanız, “Yönetici olarak çalıştır” seçeneğini işaretlediğinizden emin olun. Aksi takdirde, başlatma sırasında bir hata ortaya çıkar.

Araç, Windows başlangıcında çalışan uygulamaları otomatik olarak görüntüleyen temiz ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Bir program seçerseniz, girişi devre dışı bırakmak, hemen başlatmak, klasörünü açmak ve özelliklerini görüntülemek için bağlam menüsüne erişebilirsiniz.

Ancak, yeni bir program da ekleyebilir (adı, yolu ve başlangıç ​​klasörünü veya kayıt konumunu belirleyerek), bir girişi düzenleyebilir veya silebilir, Google’da arayabilir ve bir metin belgesine aktarabilirsiniz.

Ek olarak, başlangıçta geciken programları görüntüleyebilir, gecikme süresini ayarlayabilir veya bunların “gecikmesini” geri alabilir, görevleri planlayabilir, başlangıç ​​listesini yenileyebilir, yerel hizmetleri görüntüleyebilir ve durdurabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Quick Startup