Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Foxit Reader

Foxit Reader 2024.1.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Foxit Reader – PDF Okuma Aracı

 

Foxit Reader, PDF dosyaları, görüntüleri, formları veya biçimlendirilmiş metinleri içermek söz konusu olduğunda yüksek sıkıştırma ve artan kalitesi için yaygın olarak kullanılır.  Windows bu format için yerel destek sağlamadığından, içeriklerine erişmek için Foxit Reader gibi özel bir uygulama gereklidir .

PDF dosyalarıyla şimdiye kadarki en kolay şekilde çalışmak üzere özel olarak tasarlanmış olan bu program, amacına oldukça iyi hizmet eden sezgisel bir uygulamadır: PDF’leri kullanıcıyı çok fazla rahatsız etmeden anında açar ve aynı zamanda onlara çok ilginç ürünler sunar.

Kullanışlı özelliklere sahip kullanıcı dostu PDF okuyucu

Programı yüklerken, kullanıcılar yazılımın işlevlerini Windows Gezgini ile entegre edecek kabuk uzantılarını devre dışı bırakma olanağına sahiptir. Bu güvenli okuma modu, bağlantıların ve web sitelerinin doğrudan bir PDF dosyasından açılmasına izin vermediğinden, JavaScripts kodlarını da engellediğinden, Trust Manager özelliği başka bir yararlı özelliktir.

Bu program oldukça göz alıcı bir arayüze sahiptir, ancak onu özelleştirmek isteyenler kolayca bir dış görünüm uygulamaya veya başka bir renk şemasını seçmeye başvurabilir. Çok sayıda düğme ve menü ile dolu olmasına rağmen, kullanıcı arayüzü kalabalık görünmüyor, herhangi bir PDF dosyasını görüntülemek, döndürmek veya yakınlaştırmak ve Facebook’ta kolayca paylaşmak için bolca yer bırakıyor.

Oynamak için temel özellikler

Temel PDF görüntüleyicilerden farklı olarak, kullanıcıların dosyanın yorumlarını okumasına, her katmanı ve eki önizlemesine ve ayrıca imzaları doğrulamasına veya doğrulamasına olanak tanır. Aynı zamanda metinden konuşmayı da destekler, yani seçilen bir sayfayı veya tüm belgeyi yüksek sesle okuyabilir.

Dahası, belgeler yalnızca metin dosyaları olarak görüntülenebilir, böylece dikkat dağıtmadan tüm görüntüleri veya nesneleri çıkarabilir ve yalnızca gerçek metne erişebilir. Kullanıcılar dosyalarına odaklanmak istediklerinde tam ekran modu da erişilebilir.

İşlemleri ve ekstra işlevleri düzenleme

Foxit Reader size çok sekmeli bir düzen ile çalışma, cetveller ekleme, notlar, belirtme çizgileri ve metin kutuları ekleme, ayrıca bağlantılar oluşturma, yeni dosyalar ekleme ve görüntü, ses ve video yerleştirme imkanı sunar.

Ayrıca, yer imleri ekleyebilir veya kaldırabilir, güvenlik ayarlarını görüntüleyebilir ve değiştirebilir (örn. Yazdırma, form doldurma), bir PDF oluşturabilir veya taranmış belgelerden sayfalar ekleyebilir ve serbest tasarımlar çizebilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Foxit Reader

KURULUM VİDEOSU