Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

iFun Screen Recorder 4.0.0.643

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

iFun Screen Recorder – Ekran Kayıt Programı

 

iFun Screen Recorder , bilgisayarlarının video ve sesini hızlı bir şekilde yakalamak, ardından daha sonra oynatmak, analiz etmek ve hatta yüklemek için sonucu kaydetmek isteyenler için kullanıcı dostu bir uygulamadır. Yani kullanışlı bir ekran kayıt programı.

Basit GUI

Uygulamanın ana penceresi, bu tür yazılımlara alışık olmayanlar için bile sezgiseldir. Tam ekran, belirli bir pencere veya kullanıcı tanımlı bir bölge gibi ilgilendiğiniz ekran boyutunu seçerek başlamanız gerekiyor. Ardından, hoparlör akışını, mikrofon sesini ve fare imlecini de yakalamak isteyip istemediğinizi belirtebilirsiniz. Bununla birlikte, daha deneyimli kullanıcılar, kayıt sırasında şekilleri, metin mesajlarını veya serbest çizimleri üst üste bindirme olasılığını da arıyor olabilir.

Desteklenen çoklu çıktı biçimleri

Devam edip kayda başlamadan önce, zaman ayırmanız ve iFun Ekran Kaydedici tarafından desteklenen mevcut hedef formatlarını keşfetmeniz gerekir. Bir video kaydetmek istiyorsanız, MP4, AVI, FLV, MKV, MOV, TS ve GIF gibi çeşitli biçimler mevcuttur ve boyut (4K dahil), kare hızı, kalite ve bit hızı gibi ek parametreleri değiştirebilirsiniz. Yalnızca bazı anlık görüntüler almak istiyorsanız, bunları JPG, BMP veya BMP olarak kaydedebilirsiniz, ancak yalnızca ses dosyaları MP3, AAC, AC3, FLAC veya WMAV2’ye aktarılabilir. Değiştirebileceğiniz ekstra ayarlar kare hızı, frekans ve kanallardır.

Kayıtları çevrimiçi platformlara yükleyin

iFun Screen Recorder‘ın çok kullanışlı bir işlevi, kayıtlarınızı çevrimiçi olarak YouTube, Vimeo, Instagram, Facebook, Google Drive ve Dropbox gibi platformlara yüklemektir. Yükleme işlemini tamamlamadan önce geçerli kimlik bilgilerinin gerekli olduğunu söylemeye gerek yok.

iFun Screen Recorder

PROGRAM VİDEOSU