Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Soundpad ikon

Soundpad 3.4.10

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Soundpad – Ses Efektleri Programı

 

 

Soundpadduyduklarınızı kaydetmenizi sağlayan yerleşik bir Ses kaydediciye sahiptir. Entegre Düzenleyici , sesleri hızlı bir şekilde kesmenize yardımcı olur.

Soundpad , kullanıcıların sesli sohbetlerde ses çalmasına izin veren, Leppsoft’un bir medya oynatıcısıdır . Duyduğunuz sesi başkalarıyla paylaşmanın yollarını arıyorsanız, bu multimedya uygulaması denemeye değer. Uygulama, yüksek kalitede çıktılar sunar ve çeşitli oyun ve iletişim uygulamalarında çalışır. Ayrıca ses kaydedici ve düzenleyici gibi faydalı özelliklerle birlikte gelir.

Soundpad sıradan bir medya oynatıcısı değildir. Ses dosyalarını bir araya getirebileceğiniz bir özellik sağlar. Ancak, sadece kendiniz dinlemenin yanı sıra, sesli sohbetler aracılığıyla konuştuğunuz kişilerle de paylaşabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın yerleşik bir ses kaydedicisi vardır ve duyduğunuz her şeyi kaydetmenize olanak tanır.  Bunun dışında, kaydedilen sesleri hızlı bir şekilde kesmenizi sağlayan entegre bir ses düzenleyici ile birlikte gelir.

Sahip olduğunuz her ses dosyası için kısayol tuşları ayarlayabilir ve sesli sohbetlerde bunları hızlı bir şekilde çalabilirsiniz. Uygulama, hacmi eşitleyen hacim entegrasyonu ile birlikte gelir. Bununla, çaldığınız sesler, sesinizin ses düzeyiyle eşleşir. Soundpad, Teamspeak , Mumble , Skype ve Discord dahil olmak üzere sesli olarak kullanılan çeşitli uygulamalarda çalışır . Dota2 , CS: GO ve PUBG gibi sesli sohbetli oyunlar için de kullanabilirsiniz .

Uygulamanın kurulumu kolaydır ve varsayılan kayıt cihazınızı (genellikle mikrofonunuz) ek cihazlara ihtiyaç duymadan genişletir. Ancak, ilk kez kullananlar için sistemin yeniden başlatılmasını gerektirir . Ayrıca, çalışması için Windows Audio DRM doğrulamasını devre dışı bırakmanız gerekir. Ayrıca DRM korumalı DVD’yi izlemenize de izin vermez. Dikkate alınması gereken başka bir şey de, ses seviyesini ekolayzer aracılığıyla ayarlasanız bile uygulamanın yüksek sesle çalma eğiliminde olmasıdır .

Genel olarak Soundpad, sesli sohbetlerinizi daha eğlenceli hale getirmek istiyorsanız denemeye değer bir uygulamadır. Uygulama, seslerinizi kaydetmenize, düzenlemenize ve arkadaşlarınızla paylaşmanıza olanak tanır. Çeşitli uygulamalar ve oyunlarla çalışır ve hatta farklı ses formatlarını destekler. Ancak, hala demo aşamasındadır ve bu nedenle bu uygulamayı kullanırken karşılaşabileceğiniz birçok sınırlama ve işlevsellik sorunu vardır.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Soundpad

KULLANIM VİDEOSU