Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Patch My PC ikon

Patch My PC 4.5.0.4

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Patch My PC – Güncelleme Tespit Yazılımı

 

Patch My PC, bilgisayarda ki yazılımların güncellemelerini takip etmenizi sağlayan bir programdır. Yeni sürüm güncellemeleri yapmak için iyi bir seçenektir.

Günümüzde pek çok popüler yazılım, yeni bir sürüm yayınlandığında ve güncellemenin yüklenmeye hazır olduğunu size bildiren bir özellikle donatılmıştır. Yeni özellikler kullanıma sunulduğunda ekleyebileceğiniz veya hataları mümkün olan en kısa sürede kaldırabileceğiniz için, sahip olmak her zaman kullanışlıdır.

Diğerlerinde ise bu özellik olmayabilir veya düzgün çalışmıyor olabilir. Bu iki neden ve diğerleri için Patch My PC oluşturuldu. Herhangi bir güncelleme olup olmadığını görmek için bilgisayarınıza yüklediğiniz yazılımı hızlı bir şekilde kontrol etmenizi sağlayan hafif bir yardımcı programdır.

Basit arayüz

Uygulama, onu çoğu kullanıcı için kapsamlı ve erişilebilir kılan sekmeli bir yapıya sahip kullanıcı dostu bir ara yüz görüntüler. Çalıştırıldığında, bilgisayarı hızlı bir şekilde tarar ve güncellenmesi gereken veya gerekmeyen tüm yazılımların bir listesini yapar.

Güncelleme gerektiren uygulamalar kırmızıyla vurgulanırken, güncel olanlar yeşil bir başlıkla gösterilir. Değerlendirme tamamlandıktan sonra, güncellemeye hazır uygulamaları otomatik olarak seçer ve adlarını yeni sürüm numarasıyla birlikte görüntüler. Ancak, yüklemek istediğinizi manuel olarak seçebildiğiniz için kendi kendine güncellemeye başlamaz.

Pratik başlangıç ​​yöneticisi ve kaldırıcı

Patch My PC, güncellemeler listenizi oluşturmanıza ve bir düğmeye tıklayarak birden fazla güncelleme yüklemenize olanak tanır. Birden fazla güncelleme gerçekleştirirken bilgisayarınızın kararlılığını etkileme riskini almadığınızdan emin olmak için, başlamadan önce bir geri yükleme noktası oluşturmanıza ve güncellemelerle çakışan programları kapatmanıza olanak tanır.

Bunun dışında bu uygulama ile işletim sisteminiz ön yüklendiğinde otomatik olarak çalışan üçüncü taraf yazılımları etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. Birçok durumda arka planda çalışmak için belirli bir yazılıma ihtiyacınız olmadığı için bu güzel bir özellik. Daha da iyisi, yakın zamanda kullanmayı planlamadığınız bir yazılım varsa, onu kaldırmak için bu programı kullanabilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Patch My PC