Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

RStudio 9.3 build 191269

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

RStudio  – Silinen Verileri Kurtarma Yazılımı

 

RStudio , yanlışlıkla sildiğiniz veya virüs saldırıları, bölüm biçimlendirme ve bozulma nedeniyle kaldırdığınız dosyaları geri getirmenizi sağlayan bir veri kurtarma uygulamasıdır.

Programın arayüzünün kullanımı kolaydır ve her tür kullanıcının özelliklerine kolayca erişmesine izin verir. Programın ana penceresi, bilgisayarlarınızın sürücülerini ve bunlar hakkında ayrıntılı bilgileri görebileceğiniz iki bölme içerir. Ayrıca, disk görüntüleri veya bölgeleri oluşturmanıza veya açmanıza olanak tanır.

RStudio ile, içerdiği dosyaları bulmak için sistem yapısını analiz edebilirsiniz. Sürücülerin içeriği, kurtarmak istediğiniz klasörleri ve dosyaları seçebileceğiniz bir ağaç görünümünde görüntülenir. Sürücü içeriğini istediğiniz zaman yenileyebilirsiniz ve uygulama en son içeriği görüntüler.

Tıpkı Windows Gezgininde olduğu gibi, aradığınız dosyaları kolayca belirlemek için dosyaları farklı kriterlere göre sıralayabilirsiniz. Yine de istediğiniz dosyayı bulamıyorsanız, gelişmiş bir arama aracı olan ‘Bul / İşaretle’ özelliğini kullanabilirsiniz.

Bu program FAT ve NTFS dosya sistemlerini destekler ve kullanıcı tarafından kalıcı olarak silinen veya farklı nedenlerle kaldırılan dosyaları görüntüler. Farklı klasörlerdeki birden fazla dosyayı işaretleyebilir ve hepsini bir kerede kurtarabilirsiniz.

Kurtarma işlemini başlatırken bazı seçenekleri belirlemeniz gerekir: klasör yapısını, güvenlik özelliklerini (parola şifreleme gibi) ve alternatif veri akışlarını geri yükleyebilirsiniz. Veri kurtarma üzerinde tam kontrole sahipsiniz. Buna ek olarak, aynı işlemler, zarar görmüş bölümlerde bile uzak bir bilgisayara bağlandıktan sonra gerçekleştirilebilir.

Program ile, işletim sisteminiz gerçek olanı tanımıyorsa yararlı olan sanal bir RAID oluşturabilirsiniz. Uygulamada bulunan diğer bir avantaj, dosya yapısını analiz etmek ve NTFS dosya özniteliklerini düzenlemek için kullanabileceğiniz yerleşik metin / onaltılık düzenleyicidir.

Bu program, uzak bilgisayarların yanı sıra mantıksal / fiziksel disklerdeki kayıp, silinmiş veya bozuk dosyaları kurtarmanıza olanak tanıyan güçlü özelliklerle kullanım kolaylığını birleştirir.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

 

RStudio