Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

iTop Screen Recorder 4.5.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

02iTop Screen Recorder – Ekran Kayıt Programı 📹

 

iTop Screen Recorder, iobit tarafından sunulan ve ekran üzerinden video kayıt yapma imkanı sağlayan bir ekran kaydedici.

Bu program, yalnızca mükemmel bir ekran kayıt programı değil, bundan daha fazlasıdır. Program, yüzünüzü bir videoya kaydetmenizi sağlayan ayrıca bir Facecam işlevi sağlar. Facecam’i çevrimiçi eğitimler, oyun kaydı, PowerPoint sunumları gibi birçok durumda kullanabilirsiniz.

Program, video ve ses kaydı ile aynı anda ekran görüntüsü alma arasındaki teknik engelleri aşan ve kullanıcılara daha iyi deneyim sağlayan bir programdır. Farklı grupların taleplerini karşılamaya çalışırken, depolama ve istediğiniz diğer formatlara dönüştürme için 12’den fazla çıktı formatı desteklenmektedir.

iTop Ekran Kaydedici, ortalama %8 CPU kullanımına ulaşarak son derece kaliteli ekran kaydı yapmayı mümkün kılar. Hem dinamik hem de statik eşit ve paraleldir. Aynı anda video ve ses kaydı ile ekran görüntüsü alma arasındaki teknik engelleri aşmış bir programdır.

12’den fazla çıktı formatı, istediğiniz diğer formatlara depolama ve dönüştürme için destek sağlar. Güncel iPhone’unuzdan annenizin kullandığı eski MP4 oynatıcısına kadar tüm ana dijital cihazlarla uyumludur. Sesli en mükemmel ekran kaydediciyi deneyimleyin. Kulaklığınızdaki arka plan, hoparlör ve minik mikrofonun her hecesi eksiksiz olarak kaydedilir.

Sadece mükemmel bir ekran kaydı programı değil, ondan daha fazlasıdır. Bu program, size kullanım için engel olmayan temel düzenleme işlevleri sunar. Video veya ses ne olursa olsun, her kare ve her şey sizin kontrolünüz altında. Kullanıcı dostu felsefe ile her adımı özenle tasarlanmıştır. Yeni başlayanları birkaç saniye içinde bir usta yapar. Bir kuruş ödemeden çeşitli güçlü işlevlerin keyfini çıkarırsınız. Sıfır maliyet, % 100 yüksek kaliteli hizmet. Vista, 7, 8, 8.1 ve 10 dahil olmak üzere Microsoft Windows işletim sistemlerinde çalışır.

Not: Kayıt sonrası kaydedilen video üzerinde silik bir fligran tespit edildi. Yazılım firması tarafımızdan uyarılmıştır.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

iTop