Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Adobe Photoshop Lightroom ikon

Adobe Photoshop Lightroom CC 2024 7.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Adobe Photoshop Lightroom CC – Fotoğraf Düzenleyici

 

Adobe Photoshop Lightroom , artık Adobe Photoshop Lightroom Classic olarak adlandırılan tanınmış masaüstü fotoğraf düzenleyicisi ve düzenleyicisinin bulut tabanlı sürümüdür

Yeniden markalaşmanın ve ayrı bir uygulamanın yayınlanmasının arkasındaki ana neden, yaygın olarak kullanılan masaüstü fotoğraf yöneticisinin popüleritesini koruma ihtiyacı ve aynı zamanda Adobe’nin mobil odaklı fotoğraf yönetimi hizmetine erişim sağlamasıdır. Classic sürümünün kullanıcıları, kataloglarını Lightroom’un bulut tabanlı sürümüne kolayca taşıyabilir.

Mobil cihazlarda kullanım için optimize edilmiş şık bir GUI

Bu program, klasik muadilinden çok daha basit bir arayüze sahiptir ve telefonlar veya tabletler gibi taşınabilir cihazlarda kolayca kullanılabilen basit kaydırıcılara ve düzenleme araçlarına odaklanır. Genel kullanıcı deneyimini geliştirmek için, uygulama başlatılır başlatılmaz yerleşik ipuçları gösterilir.

Eklenen fotoğraflar tarihe göre otomatik olarak sıralanır (diğer kriterler de mevcuttur) ve farklı albümlerde kolayca düzenlenebilir. Film şeridi görünümü ve resmin orijinal ve düzenlenmiş sürümünün yan yana karşılaştırması dahil olmak üzere, kullanıcıların seçebileceği farklı görüntüleme modları vardır. Dizine alınmış bir arama için, kullanıcılar her bir fotoğrafa anahtar sözcükleri ilişkilendirebilir.

Mükemmel sonuçlar elde etmek için çeşitli düzenleme araçları

Entegre düzenleyici, dokunmatik ekranlarda kolayca işlenebilen çok çeşitli kaydırıcılar ve filtreler ile birlikte gelir. Kullanıcılar, farklı renk tonu, canlılık ve doygunluk düzeylerini deneyerek ışığı ve rengi ayarlayabilir. Ayrıca bir fotoğrafın mükemmel görünmesine katkıda bulunan geometri ve optik araçlarının yanı sıra bir dizi efekt içerir. Gürültü azaltma ve bileme aletleri de mevcuttur.

Lightroom’un araç kutusu ayrıca kırpma, döndürme ve çevirme araçlarının yanı sıra kullanıcıların düzeltme yapmasına olanak tanıyan çeşitli fırça türlerini de içerir. Ek olarak, yerleşik ön ayarlar, onları kaydırıcıları manuel olarak ayarlama zahmetinden kurtarabilir.

Otomatik bulut yedekleme ve hareket halindeyken düzenleme

Adobe Photoshop Lightroom aracılığıyla yerel katalogdaki fotoğraflarda yapılan değişiklikler, kullanılan cihaz ne olursa olsun otomatik olarak buluta yüklenir. Başka bir deyişle, düzenleyici verileri otomatik olarak buluta senkronize eder, resimleri yedekler ve kullanıcıların hareket halindeyken çalışmalarına devam etmelerini sağlar. Android ve iOS cihazları için destek sağlar ve herhangi bir tarayıcıdan erişilebilen web tabanlı bir sürümle birlikte gelir. Görüntüler yerel olarak kaydedilebilir veya programın içinden sosyal medyada paylaşılabilir.

Adobe Photoshop Lightroom