Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

Web Page Maker 3.22

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Web Page Maker  – Web Sitesi Yapma ve Tasarım Programı

 

Web Page Maker ile hiçbir bilginiz olmadan, kolayca web siteler yapabilirsiniz. HTML kod bilgisine ihtiyacınız olmadan, sadece sürükle bırak yöntemiyle resimleri yerleştirebilir, kendi içindeki eklentilerle menuler oluşturabilir,  kolayca JavaScript ekleyebilirsiniz.

Web sitesi yapmak için maliyetli ve emek isteyen bir eğitim almanız gerekmektedir. Çünkü web sitesi yapmak için HTML,ASP,PHP, ve JAVA gibi temel kodlama bilgisine ihtiyacınız vardır ve bunu ancak uzun vadeli ve maliyetli kurslar ile öğrenebilirsiniz.



Bunun dışında, web sitenizi bir tasarımcıya da ücret karşılığında yaptırabilirsiniz. Eğer çok sayıda sitelere ihtiyacınız yok ise, eğer bu iş sizin ekmek kapınız değilse, para verip site yaptırmak daha caziptir. Yok; “benim zamanım var”, “benim bu işe harcayacak bütçem yok”, “çok sayıda ve sürekli siteler yapmam lazım” ve “bu işten ekmek yiyeceğim” diyorsanız. Bu işi yapmanın tabiki kolay yolları da var. İşte Web Page Maker işinizi kolaylaştıracak bir tasarım programıdır.

Kendi içerisinde bulunan şablonlar ihtiyacınızı büyük ölçüde karşılamaya yeter. Ayrıca tasarımda kolayca oynamalar yapabilirsiniz. Uzun zamandır güncelleme yapılmamış olsa da, kendi sitenizi yapmak için bu programı kullanmanın ne kadar keyifli olduğunu siz de göreceksiniz. Bu program özellikle amatör tasarımcılar için en iyi web site tasarım programları içerisinde yer almaktadır.

2014 Yılından beri güncellenmese de, görsel html tasarım açısında hala en kullanışlı programlardan biridir. Aslında içeriği az olan sade bir site yapacaksanız bu program sayesinde yapabilirsiniz. Çok fonksiyonel siteler yapacaksanız, elbette veritabanı olan bir siteniz olması lazım ki, onu da bu veya buna benzer programlarla yapmak mümkün değildir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

 

Web Sayfası Oluşturucu

Özellikler:

 Hiç bir deneyim gerektirmez
 Bir kerede birden fazla siteler yapma
 İçerikleri sürükle bırak şeklinde aktarma
 Tasarımları görsel düzenleme
 Çeşitli java eklentileri
 Ses, video, resim, animasyon gibi çeşitli medyalar ekleme
 Birden fazla site yapma ve yönetme
 Tasarımınızın tek tıkla ön izlemesini görüntüleme
 Tasarımınızı tek tıkla yayınlama