Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
MP3Studio YouTube icon

MP3Studio YouTube 5.5.5

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

MP3Studio YouTube – Youtube İndirici

 

MP3Studio YouTube, YouTube’dan ve diğer birkaç çevrimiçi medya platformundan video indirmek ve bunları MP3, MP4, AVI, WMA gibi fortmatlara dönüştürmek için yardımcı olur.

İnternetten içerik kaydetme yeteneğine sahip olmak, özellikle veri istifleyicilerden bahsediyorsak, bazı durumlarda büyük fark yaratabilir. Aynı şey medya içeriği için de geçerlidir ve odyofiller ve çevrimdışı içerik oynatmaktan hoşlananlar, medya platformlarından içerik kopyalamak için her zaman özel bir araçtan keyif alacaktır. Bu işlevsellik göz önünde bulundurularak oluşturulan Bu program, kullanıcılara YouTube ve diğer medya platformlarından ses içeriğini kaydetmenin ve dönüştürmenin erişilebilir ve basit bir yolunu sunar.

Çoğu Interned indirme yöneticisinde olduğu gibi, içeriğin alınması ilgili medya URL’sinin sağlanmasına bağlıdır ve programın kopyalanan URL’yi otomatik olarak algıladığını öğrenince oldukça hoşunuza gidecek. Sadece bu değil, aynı zamanda URL içeriğini onaylayan ve kullanıcıların ana arayüze girmek zorunda kalmadan tercih edilen bir çıktı biçimini kolayca seçmelerine olanak tanıyan küçük bir açılır pencere de sağlar. Bu da, çok verimli ve rahat bir kullanım sağlar.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

MP3Studio YouTube

Özellikler:

Videoları MP3, avi, wma, mp4 ya da diğer formatlara çevirin. Bu ücretsiz YouTube indirici, ihtiyacınız olan formatı sizin için hazır eder.
Uygulama tek seferde 99 adete kadar indirme sağlar. Tüm çalma listelerinizi başka formata dönüştürme imkanı sunar.
MP3Studio ile İki adımda HD videolara erişin. Tıkla ve İndir.
MP3Studio, modern ses oynatıcısı sayesinde müzikleri siz henüz indirmeden dinletir.
Yazılımımız sizlere sonradan tanımanız için her bir şarkı için bir ID3 etiketi atama imkanı sunar.
Sevdiğiniz şarkıları yüksek hızda indirmenin keyfine varın. Bu youtube indirici birden çok şarkıyı aynı anda ve herhangi bir veri sınırına takılmadan indirmenizi sağlar.