Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

iClone 8.4.2505.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

iClone – 3 D Animasyon Oluşturma Programı

 

iClone, profesyonel 3D animasyonlar oluşturmak ve bunları AVI, WMV, Flash veya MPEG-4’e aktarmak için kullanılan tam özellikli bir programdır.

Çok sayıda özel parametreyle birlikte gelmesine rağmen, GUI temiz ve basittir. Her bir yerleşik özellikten en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, çevrimiçi yardım kılavuzuna ve video eğitimlerine göz atmalısınız.

2B arka plan görüntüsü, 3B sahneler, atmosfer, kamera, ışık ve görüntü katmanları için düzeni özelleştirerek birden fazla proje oluşturabilir ve aşamaları düzenleyebilirsiniz.

Kullanıcıların bir arka plan rengi seçmesine veya bilgisayardan bir dosya (örn. JPEG, BMP, GIF, PNG, TGA, MP4, MPEG, RM) yüklemesine, birden fazla görüntü katmanıyla çalışmasına ve parlaklık, kontrast, renk tonu, ve doygunluk, çeşitli öğeler (örneğin arazi, su, ağaç, çimen) içeren 3B sahneler tasarlamak ve farklı ön ayarlardan seçim yaparak nesneleri manuel olarak özelleştirebilirsiniz (örneğin gökyüzü, ışık, sis, parçacık, HDR efektleri)

Ayrıca, kamerayı hareket ettirebilir veya döndürebilir, lens tipini seçebilir, ışığı ayarlayabilir (ortam, yön, nokta ve nokta ışığı) ve gölge efektleri uygulayabilir, ayrıca bulanıklaştırma ve renk filtreleri kullanabilirsiniz.

Program, kullanıcılara oluşturulan animasyonları önizleme, mevcut seçimi oynatma, duraklatma veya durdurma, döngü seçeneğini etkinleştirme, vokal ve müzik ses düzeyini ayarlama ve kare hızını belirleme olanağı verir. Ayrıca, ana kareleri taşıyabilir, kopyalayabilir veya yapıştırabilirsiniz.

Eylemlerinizi geri alabilir veya yeniden yapabilir, yakınlaştırabilir veya uzaklaştırabilir, seçilen nesneleri farklı açılara döndürebilir, nesne fiziği ayarlarını yapılandırabilir (sert veya yumuşak gövde, kütle, sürtünme, elastikiyet, sınırlayıcı özellikler) ve aynı zamanda olabilecek aktörler oluşturabilirsiniz.  Avatar, saç, üst veya alt beden, eldiven, ayakkabı, aksesuar ve cilt düzenleme imkanı sağlar.

Dışa aktarma seçenekleri söz konusu olduğunda, oluşturulan görüntüleri bir dosyaya (BMP, TGA, JPG, GIF, PNG) kaydedebilirsiniz; video animasyonları ise AVI, WMV, Flash veya MPEG-4’e kaydedilebilirsiniz.

Diğer önemli özellikler ise, hızlı düzenleme işlemleri için “sürükle ve bırak” desteği, 3D yüz kuklacılığı, farklı dokulara sahip malzemeler, çiçeklenme ve pozlama efektleri, sesli dudak senkronizasyonu ve kemik yüz deformasyonu gibi çeşitli işlevleri kullanmanıza izin verir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

iClone