Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
yamaheslogo2-removebg-preview

YAMAHES 7.2.2.2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 Oylar, ortalama: 2,50 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

YAMAHES – İnşaat Maliyet Programı

 

YAMAHES, daha çok inşaat sektörü tarafından tercih edilecek maliyet hesaplama programı olarak yardımcı olur.

 

Yapım İşleri İhale Mevzuatına göre, Anahtar Teslimi Götürü Bedel veya Teklif Birim Fiyat Esaslarından istediği yöntemi seçebilir veya birleşik kullanabilir. Kullanıcının Yaklaşık Maliyet Hesabı ve Hakediş yaparken zorlanmadan kullanabileceği menü seçenekleri ile sade ve otomatik hale getirilmiş hesaplama yöntemi seçilmiş olup, pratik ve zengin içeriklidir. Ayrıca 1500 sayfa metraj yeteneğine sahiptir.

 

Aşırı düşük teklif sorgulaması, iş esnasında sözleşme fiyatlarında artışa gittiğinizde, fiyat farkı ödemeniz gerektiğinde veya revize birim fiyat hesabı gerekli hesaplamaları yaparak sizi karmaşık hesaplamalardan kurtarır. Yazı editörü ilave edilmiş olup rapor yazma, okuma, yazdırma imkânı verir. Geliştirilmiş mahal listesi ve iş programı bulunmaktadır. Gelişmiş bir Veri Bankası bulunmakta olup; fiyat, tarif, tanım vb., ayrıca analiz yapma yeteneğine sahiptir. “Microsoft Excel”, “Microsoft Word” vb. programlardan verileri kopyalama yaparak kendi verilerinize yapıştırma imkânı vermekte olup, ayrıca kendi verilerinizi de başka programlara yapıştırma imkânı da vermektedir.

 

Bilgisayarınız Ağ ortamında çalışan bir bilgisayar ise; Programınızda çalışırken herhangi bir sebeple ağ bağlantınız kesilirse, programınız sizi yönlendirerek o an için girmiş olduğunuz verileri yedekleyerek veri kaybınızı önler. Programınızda yaklaşık maliyetini hazırladığınız işin, kalem kalem veya topluca gösteren; malzeme işçilik, alet edevat makine giderlerinin listesini yapan “Analizleme” bölümü bulunmaktadır.

 

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

YAMAHES