Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
PDF Fixer ikon

PDF Fixer 1.4.0.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

PDF Fixer – Bozuk PDF Dosyaları Onarma

 

PDF Fixer, bozuk ve hasarlı PDF dosyaları düzeltmek için kullanılan bir programdır. Bozuk PDF içeriğini açmak ve görüntülemek için kullanabilirsiniz.

PDF, günlük çalışmalarımızda çok yaygın bir belge formatıdır. Çeşitli dosyaların sanal olarak yazdırılmasıyla oluşturulan ikili bir kodlama biçimidir. PDF verilerinin çoğu sıkıştırılmış olduğundan, PDF dosyalarını metin düzenleyiciyle düzenlemek, dosyanın bozulmasına veya veri kaymasına yada ağ aktarımı sırasında ağ kararsızlığı nedeniyle verilerin bir kısmının kaybolmasına neden olur. Bu da PDF dosyalarının hasar görmesine ve bozulmasına neden olur. PDF okuyucu programları, bu bozuk PDF dosyalarını açamaz veya onaramaz ve birkaç hata uyarısı verebilir.

PDFTK (PDF Araç Takımı) ve Ghostscript iki ücretsiz PDF komut satırı aracıdır ve her ikisinin de PDF onarım işlevi vardır, ancak PDFTK yalnızca PDF bilgi sorunlarını onarabilir, Ghostscript ise yalnızca XREF tablolarını yeniden oluşturabilir. Gerçekten hasar görmüş bir PDF belgesini onarmanız gerektiğinde, ne PDFTK ne de Ghostscript‘in dosya verilerini kurtaramadığını göreceksiniz. Ama endişelenmeyin, PDF dosyası ne kadar bozuk olursa olsun, PDF Fixer hala var olan verileri analiz edebilir ve tüm nesneleri bir araya getirebilir ve ardından bozuk PDF belgesini onarma imkanı sağlar.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

PDF Fixer