Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
ImgBurn ikon

ImgBurn 2.5.8.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

ImgBurn – ISO Dosyalar Oluşturma Programı

 

ImgBurn, kullanımı kolay ve zengin özelliklere sahip değil, aynı zamanda ücretsiz olan çok yetenekli bir ISO yazma programı.

2013’ten beri herhangi bir güncelleme almamasına rağmen, iş dünyasının en iyilerinden biri olarak kabul ediliyor. Görüntüleri disklere yazmanın yanı sıra, disklere dosya yazabilir ve ayrıca disklerden veya dosyalardan görüntüler oluşturabilir. Tüm bu seçenekler, eski ImgBurn kullanıcılarının zevkine göre, modern standartlara uyum sağlamayı reddeden klasik bir görünüm koruyan ana uygulama penceresinde sıralanmıştır.

Dosyaları CD’lere ve DVD’lere yazın, görüntüler oluşturun ve daha fazlasını yapın

Daha önce bahsedilen seçeneklere ek olarak, disk yazıldıktan sonra veri bütünlüğünü kontrol etmek ve ana menüden PC ünitesine takılan diskleri keşfetmek mümkündür. BIN, CUE, DVD, IMG, ISO, MDS ve NRG dahil olmak üzere çok çeşitli görüntü dosya türleri uygulama tarafından desteklenir.

Disk yazmak için gerekli adımlar olabildiğince basittir: kaynak görüntü dosyasını, hedef diski, yazma hızını ve kopya sayısını seçin. Ayarlardan emin değilseniz ve diskin tehlikeye girmesinden korkuyorsanız, ImgBurn’un herhangi bir hatayla karşılaşıp karşılaşmadığını görmek için test moduna geçebilirsiniz.

Hem sıradan hem de ileri düzey kullanıcılar için disk yazma ayarları

Daha fazla kontrol arayan ileri düzey kullanıcılar, BenQ, Lite-ON, Pioneer, Plextor veya Samsung yazıcıları (OEM gibi) varsa ayarları yapılandırabilir. Birden fazla yazma oturumu planlıyorsanız, diske yazmak istediğiniz dosya ve klasörleri sürükleyip bırakarak işleri hızlandırmak için araçtan masaüstünde bir bırakma bölgesi göstermesini isteyebilirsiniz.

ISO birim etiketlerini değiştirmek, CUE, DVD ve MDS dosyaları oluşturmak, SCSI / ATAPI aygıtlarını aramak, disk yazma hızını otomatik olarak ayarlamak ve DMS’yi sıfırlamak için ek araçlar kullanılabilir. Yazılım programı tarafından sağlanan tüm yapılandırma seçeneklerine genel bir bakış için ayarlar paneline gidebilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

ImgBurn

KULLANIM VİDEOSU