Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
MiniTool MovieMaker ikon

MiniTool MovieMaker Free 6.1.0.61

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

MiniTool MovieMaker Free – Ücretsiz Video Düzenleyici

 

MiniTool Movie Maker free, sunduğu araçlar ve seçeneklerle en sevdiğiniz videolar veya yapımlar üzerinde saatlerce çalışmanızı sağlayacak bir Windows Movie Maker alternatifi  video düzenleme yazılımı.

İnsanların kötü şöhretli Windows Movie Maker‘ı kullanarak aile videolarını veya YouTube videolarını düzenleme konusunda çıldırdığı çok uzun zaman önce değildi. O zamandan beri her şey gelişti ve burada birçok yönden eski video düzenleme çözümlerine benzeyen bir ürünle karşınızdayız. Bu program kullanıcılara tonlarca işe yaramaz işlevle bir uygulamayı gerçekten dosyalamadan videoları düzenleme ve geliştirme yeteneği vermeyi amaçlayan bir uygulamadır. Basit değil, kalabalık da değil. Tam da olması gerektiği gibi.

Eski yazılımları anımsatan işlevler ve kullanım

Yukarıda belirtildiği gibi, MiniTool MovieMaker Free hakkında tanıdık bir his var. Görünüşü, belirli seçeneklerin konumlandırılması ve genel olarak çalışma şekli, hepsi tanıdık geliyor. Elbette bu, bu uygulamanın hiçbir şekilde modası geçmiş olduğu anlamına gelmiyor. Sadece belli bir tanıdık his taşıyor. Bu programa video yüklemek aslında çok kolay. Filme alınan materyalinizi uygulamaya aktarabilir veya sürükleyip bırakabilirsiniz.

Bu uygulama ile aslında ne yapabilirim?

Seçenekler, çerçeveleri düzenlemeyi, başlıklar veya krediler eklemeyi, geçiş efektlerini uygulamayı ve prodüksiyonunuzu seçtiğiniz bir şablona sığdırmayı içerir. Tabii ki, bu sadece buzdağının görünen kısmı. Muhtemelen daha havalı özelliklerden biri, videonuza bir film müziği ekleme olasılığı ile ilgilidir ve bu da aynı derecede kolaydır. Tüm medyanızı içe aktarın ve nihai üretimi oluşturmak için çeşitli türleri karıştırıp eşleştirin. Tüm bu özelliklerin en iyi yanı, hiçbir şekilde kısıtlanmamış olmalarıdır.

Program, tüm video düzenleme meraklılarını heyecanlandıracak bir uygulamadır. Niye ya? Profesyonel düzenleme araçları ücretsiz olarak ve herhangi bir aksaklık veya hata olmadan sunar. Elbette, temel ve hatta orta düzeyde video düzenleme ihtiyaçları için bir çözümdür. Yenilikçi araçlar içermeyecek, ancak izlemeye değer bir şey yaratmak için bunlara gerçekten ihtiyaç yok. Sizin veya başka herhangi bir kullanıcı için video düzenleme yazılımında daha gelişmiş bir uzmanlığa doğru ilk adım olabilir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

MiniTool MovieMaker Free