Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
PDF Unlocker ikon

PDF Password Remover 7.6.2.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

PDF Password Remover – Kilitli PDF Dosyaları Açma Yazılımı

 

PDF Password Remover, PDF belge oluşturucular tarafından izinler ve kısıtlamalar eklenen güvenli PDF dosyalarını yazdırmak ve kopyalamak için PDF kilidini açma işlevselliği sağlar.

Ortak PDF dosyaları, PDF okuyucu programı tarafından kolayca açılabilir ve kullanıcıların içeriği yazdırmasına, metni kopyalamasına ve diğer biçimlere dönüştürmesine olanak tanır. Ancak, bazı PDF dosyalarının yaygın PDF’ler gibi görüntülenebildiğini görebilirsiniz, ancak bunları yazdıramaz veya içerik metnini seçip kopyalayamazsınız. Bunlar, belge oluşturucular tarafından izinler ve kısıtlamalar eklenen güvenli PDF’lerdir. Tarayıcınızda PDF dosyasını yazdırma ve kopyalama işlevlerinin kilidini açmak için bu PDF Unlocker Online aracını kullanabilirsiniz.

Kullanıcı korsanlığı ve veri güvenliği şu anda dünyadaki en büyük endişe kaynağı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu yüzden bu tür dosyalar güvenlik için şifre ile koruma altına alınmaktadır. Programı çalıştırdıktan sonra “Aç…” düğmesini tıkladığınızda ve bir dosya açtığınızda, program Tarayıcınızdaki PDF verilerini okur ve ardından dosyadaki kısıtlamaları hemen kaldırmak için “Kilidi Aç” düğmesine basabilirsiniz. Veri korsanlığı veya hassas PDF içeriği sızıntısı konusunda endişelenmenize gerek yok, kilit açma işleminin tamamı yerel bilgisayarınızda sorunsuz bir şekilde çalışır. Söz konusu dosya bir başka cihazda şifre ile korunmaya devam edecektir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

PDFPassword