Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
winaddress ikon

WinAddress 5.0 7.08.2022

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

WinAddress – Adres Görüntüleme Yazılımı

 

WinAddress, kişi ve adres kayıtlarını yapıp etiket, zarf, ve mektup yazdırıp e-posta gönderebileceğiniz adres defteri uygulaması olarak sizlere yardımcı olur.

Winaddress 5.0 ile sınırsız kimlik ve adres bilgileri kaydedebilirsiniz. Sadece kimlik, adres kaydeden ve saklayan bir program değil, ayni zamanda kayıtlı kişilere e-posta göndermenizi, etiket, zarf ve mektup yazdırmanızı sağlar. Dilediğinizde kayıtlarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.
ilk kez 1999 yılında yayımlanmış ve geniş kullanıcı kitlesi tarafından kullanılan MEPRO Adres-Etiket uygulamasının geliştirilmiş versiyonudur. Kullanıcılardan geri bildirimleri, yeni ihtiyaçlar dikkate alınarak ve yeni teknolojiler kullanılarak geliştirilmiştir.

Uygulamada ad, soyad, hitap, grup, cinsiyet, doğum tarihi, kimlik numarası, meslek, telefon numarası, e-posta, adres, şehir, ülke, kısa notlar ve fotoğraf bilgilerini girebileceğiniz kullanıcı dostu bir uygulama. Detaylı arama özelliği ile kayıtlara kolayca ulaşabilirsiniz. Seçeceğiniz kişilere tek tek veya toplu olarak e-posta gönderebilir, zarf ve etiket basırabilirsiniz. Programı hemen indirip tüm özellikleri ile kullanmaya başlayabilirsiniz.

Winaddress