Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Video Compressor ikon

Video Compressor 2023

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Video Compressor – Video Küçültme Programı

 

Video Compressor, MP4 (MPEG4), FLV, 3GP, AVI , vb. dahil olmak üzere tüm popüler video formatlarında dijital video dosyalarını sıkıştırmak için kullanacağınız bir yazılımdır .

Özellikle Youtube videolarını Youtube’a yüklemek için büyük boyutlu dosyalar oldukça zaman kaybettirmektedir. Youtube video yükleme süresini kısaltmak için sizlere büyük ölçüde yararlı olacak bir programdır. Bu konuda sitemizde bulunan son derece kullanışlı iki programdan biridir.

Video Compressor, herhangi bir kalite kaybı olmadan video dosyasının boyutunu etkileyici bir şekilde küçültür. Daha küçük dosyalar daha az yer kaplar ve video sunucularına ( YouTube gibi ) daha hızlı yüklenebilir. Web’den daha hızlı indirmek için videoları etkili bir şekilde optimize edebilirsiniz. Bununla beraber daha küçük video dosyalarını daha hızlı e-posta ile gönderme imkanı elde edersiniz. Program, video çözünürlüğünü değiştirmenize, herhangi bir video ve ses bit hızını ayarlamanıza, en verimli video codec bileşenlerini kullanmanıza olanak tanır : en yüksek kalite/dosya boyutu oranını sağlayan H.264 ve H.265.

Programın bir diğer güzel tarafı, yine aynı şekilde sadece video platformları için değil, aynı zamanda videoları telefonlara yüklemek yada videoları tabletlere yüklemek istediğinizde, yada videoları Whatsapp ile paylaşmak istediğinizde, yapacağınız video küçültme işlemi sayesinde son derece kolay bir şekilde yapacaksınız. Ayrıca, program ile adece sıkıştırma aracı değildir. Sıkıştırma ile birlikte tek bir video işleme görevinde parlaklık, kontrast, doygunluk, keskinlik, ses seviyesi, video klibi veya kırpma, videoyu döndürme, filigran ekleyebilirsiniz.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Video Compressor