Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
asio4all ikon

Asio4 All 2.15

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Asio4 All – Windows İçin ASIO Sürücü 

 

Asio4 All, ASIO tabanlı sürücüler oluşturma imkanı sağlayarak, Windows’un eski sürümlerinde WDM ses cihazlarınızı yönetmenize olanak tanır.

Genellikle miniport sürücüsü olarak da bilinen bir WDM ses sürücüsünün temel işlevi, genellikle bir sistem veri yolunda bulunan temel bir ses bağdaştırıcı kartı için bir arabirim sağlamaktır. Özellikle gelişmiş stüdyo ses düzenleme programı Cubase ile mükemmel uyumluluk sağlamaktadır.

Windows’un eski sürümleri, WDM ses cihazlarını tanıma konusunda biraz zorlandığından , ASIO4ALL yardımıyla bu dezavantajın üstesinden gelebilirsiniz .

Birkaç kelimeyle, ASIO4ALL, ASIO’ya özgü sürücüler sağlamak için Çekirdek Akışı gibi karmaşık yöntemler kullanır, bu nedenle WDM tabanlı ses cihazlarınızı Windows’un eski sürümlerinde hem desteklenir hem de yönetilebilir hale getirir.

Yardımcı program hızlı ve sürprizsiz bir kurulum sürecinden geçer ve ardından mevcut ses sürücülerinizi değiştirmeden arka planda sessizce çalışır.

Ancak, başlamadan önce, ASIO4ALL’un sunduğu her şeyden yararlanmak için, ses donanımınız için aslında bir WDM sürücüsüne ihtiyacınız olduğunu bilmelisiniz.

Sağlanan ASIO sürücülerinden herhangi birini başlatan bir uygulamayı başlattığınızda, küçük bir sistem tepsisi simgesini görebilmeniz gerekir. Lütfen simgenin (düğmenin) kullanılan belirli ses yazılımı çözümüne göre çok çeşitli şekillerde etiketlenebileceğini unutmayın.

Bu, bazı ses yazılımı çözümleri bu olasılığı sağlamayabileceğinden, ASIO kontrol paneli seçeneği için de geçerlidir. Bununla birlikte, ASIO4ALL’un kontrolünü başlatmak, görüntülenen simgeye tıklayarak kolayca yapılabilir.

Yardımcı program size çeşitli yapılandırma modları sunar. Bu nedenle, daha basit bir yaklaşım seçebilir veya Gelişmiş moda geçebilir ve WDM sürücülerinin ayarını tamamen değiştirebilirsiniz. Ayrıntılı olarak, Temel Yapılandırma Modu size tüm WDM ses cihazlarının bir listesini ve ASIO arabellek boyutunu değiştirme seçeneklerini sunar.

Gelişmiş Yapılandırma Modu, gecikme telafisi, donanım arabelleği, “Çekme Moduna İzin Ver (WaveRT)”, Çekirdek Tamponları ve yeniden örnekleme gibi ayarlarla oynamanıza olanak tanır.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Asio4 All