Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
StartAllBack ikon

StartAllBack 3.7.7

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

StartAllBack – Windows 11 Başlat Menüsünü Windows 10’a Çevirme

 

StartAllBack, Windows 10 görev çubuğu ile Windows 11 kullanmak isteyenler için işletim sisteminizde ince ayarlar yapmanızı sağlar.

Windows 11’in resmi olarak piyasaya sürülmesiyle, yeni işletim sisteminin gücünden yararlanmak isteyen kullanıcılar, yeni masaüstü düzenine ve gelişmiş görünüme alışmalıdır. Birçok kullanıcı bu yeniliği benimsese de, özellikle ana çalışma alanı olan masaüstünde birkaç önemli değişiklik olduğu için, bazıları görünümdeki değişiklikler konusunda çok hoşnut değil.

Çok fazla değişiklik sevmiyorum ve bildiğim bir çalışma ortamında kalmak istiyorum diyenlerden iseniz, o zaman bu program tam da aradığınız şey. Popüler StartIsBack uygulamasının geliştiricileri tarafından oluşturulan bu program, klasik Windows 10 görünümünü geri getirmek için özel olarak tasarlanmış bir geliştirme aracıdır ve bir Windows 11 bilgisayarına benziyor.

Windows 11’de ince ayar yapın ve Windows 10’daki bilindik görünümleri geri yükleyin 

StartAllBack’in yaptığı, görev çubuğunun, Dosya Gezgini’nin, Windows bağlam menülerinin ve elbette Başlat menüsünün klasik görünümünü geri yüklemektir. Program yüklendikten sonra, Windows 11’in yenilenen kullanıcı arabirimini ortadan kaldırır ve önceki işletim sistemi yinelemelerinden aşina olduğunuz öğeleri geri yükler.

StartAllBack’in özellikle Windows 11 için tasarlandığını ve daha eski işletim sistemlerinde çalışmayacağını lütfen unutmayın. Windows 10’da başlat menüsüne geri dönmek istiyorsanız, Windows 10, 8.1 veya 8 için StartIsBack’i indirmelisiniz.

 Windows 11’de orijinal görev çubuğunu geri alın

Windows 11’de önemli ölçüde değiştirilmiş olan görev çubuğuyla başlayalım. Daha açık olmak gerekirse, yeni işletim sistemi, ortaya Başlat Menüsü düğmesinin de yerleştirildiği merkezi bir görev çubuğu getiriyor ve size biraz fazla hatırlatabilecek bir düzen oluşturuyor. macOS yuvasının.

StartAllBack sayesinde görev çubuğunun orijinal görünümü ve konumu geri yüklenebilir. Görev simgelerine etiketler atanır, simgelerin boyutu ve kenar boşlukları ayarlanabilir ve görev çubuğu bölümlere ayrılabilir. Windows 11’de görev çubuğu monitörün alt kenarına sabitlenmişken, klasik görev çubuğu herhangi bir kenara taşınabilir. Ayrıca, Başlat düğmesi, tam olarak nerede kaldığı sol alt köşeye yerleştirilmiştir.

Orijinal Windows Gezgini ve Başlat menüsünü geri yükleyin

Windows Gezgini, şerit tabanlı GUI’nin yerini alan basitleştirilmiş bir araç çubuğu ile Windows 11’de de elden geçirilmiştir. Orijinal şeridi ve komut çubuğunu, ayrıca pencerenin altındaki “Ayrıntılar” bölmesini ve eski arama kutusunu geri alabilirsiniz.

Başlat menüsüne gelince, StartAllBack onu orijinal konumuna geri yükleyerek, hızlı ve güvenilir yerleşik arama ile uygulamaları başlatmanıza ve bir tıklama ile sistemde gezinmenize olanak tanır.

Tanıdık bir Windows ortamında çalışın

StartAllBack, Windows 11’de değiştirilen öğeleri geri getirerek, aşina olduğunuz Başlat menüsünü, görev çubuğunu ve Windows Gezgini görünümünü korumanıza olanak tanır. Her şey bir tercihe bağlı olarak yeni Windows görünümünü ve düzenini deneme isteği ile ilgilidir, ancak tanıdık bir ortamda çalışmayı tercih ediyorsanız, StartAllBack bunu sizin için sağlayabilir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

StartAllBack