Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
CubePDF ikon

CubePDF 3.3.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

CubePDF – PDF Dönüştürücü

 

CubePDF, internet tarayıcıları, Word, Excel, PowerPoint veya buna benzer belge araçlarından herhangi birini istediğiniz zaman dönüştürmek için kullanacağınız bir PDF dönüştürücü yazılımdır.

Program belgeleri PDF formatına dönüştürmek için bilgisayarınıza sanal bir yazıcı gibi kurulur. Temiz ve basit bir ara yüze sahip olan bu program sayesinde söz konusu belgeleri son derece kolay yazdırabilirsiniz.  Tüm bunlarla beraber, diğer kullanışlı ayarlar haricinde, dönüştürme işlemini başlatmadan önce veya sonrasında mevcut PDF dosyalarını birleştirme, web görüntüleme için optimize etme ve gri tonlamalı renkli görüntüler elde etmenizi sağlar.

Diğer özelliklerden bahsedecek olursak; CubePDF, ağ bağlantısı gerektirmeyen ve kullanıcı bilgilerinin kaydedilmesini istemeyen bağımsız bir uygulamadır. Ayrıca PDF dosyalarına parola belirleme, yazdırma ve kopyalamayı yasaklama gibi çeşitli güvenlik ayarlarını kolayca eklemenizi sağlar.

Diğer bir özellik ise;  belgeleri PDF olarak yazdırabildiğiniz gibi, belgeleri görüntü dosyalarına dönüştürme imkanı da sağlar.. Desteklediği görüntü biçimleri şunlar; PostScripts, EPS, BMP, JPEG, PNG, TIFF 

CubePDF, ister şahıs ister şirket olsun, herkes tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir. Ticari kullanım da dahil olmak üzere kullanımında herhangi bir kısıtlama yoktur. Yazılımımın piyasaya sürülmesinden bu yana, onun güvenilir ve kullanışlı bir yazılım olması için sürekli geliştirilerek güncellenmektedir. Bir PDF dönüştürme veya PDF yazdırma programı arıyorsanız, bu tam size göre olabilir.

Desteklenen İşletim Sistemi: Windows 7 veya üstü
.NET Framework 3.5 veya üzeri gereklidir (4.5.2 veya üzeri önerilir)
VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!
CubePDF