Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
glarysoft ikon

Quick Search 6.0.1.2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Quick Search – Dosyalara Hızlı Erişim Programı

 

Quick Search, herhangi bir anahtar kelime yardımı ile aradığınız dosyalara hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlar. Bilgisayarınızın dosya yöneticisi yerine kullanacağınız alternatif bir dosya yöneticisi programıdır.

Bilgisayarda ki dosyaları düzenlemek için, bazen nerede olduğunu bilmediğiniz dosyalara ulaşmak zor olabilir. Bu durumda dosyaları bulmak için anahtar kelime ile arama yapabileceğiniz güçlü bir arama motoruna sahip dosya yöneticisi oldukça iş görecektir. Uygulamayı çalıştırdığınızda, sistem tepsisinin yanında küçük bir arama alanı açacaktır. Buradan göz açıp kapayıncaya kadar bilgisayarınızda her şeyi bulabilirsiniz. Görüntülenen sonuçlar, yalnızca medya dosyalarını, klasörleri veya belgeleri gösterecek şekilde kategorilere göre filtrelenebilir. Ayrıca, sonuç listesinde temel filtre seçenekleri mevcuttur.

Tam moda geçilerek arama alanı genişletilebilir. Bu yalnızca birkaç seçenek daha içeren bir pencere açar. Uygulamayı başlangıçta otomatik olarak çalışacak şekilde ayarlayabilir ve filtre kategorilerini yönetebilirsiniz. Düzenlemeyi veya yeni bir düzenleme oluşturmayı seçmek, ona bir ad vermenizi ve sıralamanın yapılacağı dosya uzantılarını eklemenizi gerektirir. Her ne olursa olsun, mevcut listeyi daha sonra kullanmak üzere bir metin dosyasına kaydederek bir dışa aktarma seçeneği sağlar. Ayrıca, arama alanına daha kolay erişim sağlamak için kısa yol tuşlarını kullanarak ulaşabilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Quick Search