Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
FL Studio icon

FL Studio for Mac 20.9.0.2748

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

FL Studio for Mac – Müzik Prodüksiyon ve Düzenleme Programı

 

FL Studio, son derece profesyonel olmakla beraber 14’den fazla yenilikçi gelişmelerle komple bir yazılım dijital müzik prodüksiyon ortamı veya DAW (Digital Audio Workstation) yazılımıdır.

Program, son teknoloji mikserler, ekolayzırlar, entegre enstrümanlar ve daha fazlası gibi profesyonel araçları kullanarak şarkıların ve döngülerin oluşturulmasına izin veren güçlü bir yazılım çözümüdür.

Sorunsuz kurulum, ancak oldukça güçlü GUI

Bu kadar güçlü bir yazılım olmasına rağmen programı kurmak oldukça kolaydır. Biraz zaman alır, ancak yalnızca birçok enstrümanı ve örneği kopyalaması gerektiği için. Daha az deneyimli kullanıcılar veya daha önce benzer bir programla hiç çalışmamış olanlar, programın ilk kullanımı sırasında kolay bir zaman geçiremeyebilir.

Mevcut çoklu seçeneklere karşılık gelen sayısız düğmeden oluşur ve bu biraz fazla görünebilir. Bununla birlikte, kapsamlı Yardım içerikleri eklenmiştir, böylece zamanla yeni başlayanlar da bununla nasıl başa çıkacaklarını öğrenebilirler.

Eklentiler için sanal bir piyano ve destek kullanın

Her zaman tam ekranda çalışan bu uygulama, ekranın sol tarafında birçok işlevi kapsarken, sağ taraf yalnızca yüklenen melodiyi karıştırmak için kullanılır. Şarkıdan veya efekti oluşturacağınızdan emin olmanız için sanal piyano da dahil edimiştir. Yazılım, enstrümanlar, mikserler, özel efektler, filtreler ve diğer birçok araç gibi yeni başlayanlar için ilk adımları atmak için ihtiyaç duyulabilecek hemen hemen her şeyle birlikte gelse de, gelişmiş işlevsellik için eklentiler eklenebilir.

Not: Programın MAC sürümünü de bu sayfadan indirebilirsiniz.

FL Studio