Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Alpemix ikon

Alpemix for Mac 1.9

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Alpemix for Mac – Uzak Bağlantı Programı

 

Alpemix for Mac, iki bilgisayar arasında uzak bağlantı kurmak için kullanılan bir programdır. Çok farklı amaçlar ile kullanılmaktadır.

Aynı ağ üzerinde olmayan ve kendinize ait iki bilgisayar arasında bağlantı kurmak ve karşıda ki bilgisayarınızı yönetmek istediğinizde kullanabilirsiniz. Ayrıca bazı özel muhasebe veya stok programları ile beraber kullanılmaktadır. Bu durumda mağazadan depoya stok veya muhasebe işlemi yapmanızı sağlar.



Diğer ve en önemli kullanım sebeplerinden biri de, müşterilerinize uzaktan yardım sağlama gereğidir. Örneğin satmış olduğunuz bir program veya herhangi bir dijital ürün konusunda destek için kullanabilirsiniz. Sizden yardım isteyen müşterinizin bilgisayarına doğrudan erişim sağlayarak sorun giderebilirsiniz. Aynı şekilde ailenizden veya arkadaşlarınızdan birinin bilgisayar sorununu çözmek için de kullanabilirsiniz.

Hızlı bir kurulumun ardından, masaüstünüzü paylaşmak istediğiniz kullanıcılarla paylaşabileceğiniz bir kimlik ve şifre sağlayan bir açılış penceresi tarafından karşılanırsınız. Muhtemelen ima ettiğiniz gibi, uzaktan bağlanmaya çalıştığınız kullanıcıların kimlik bilgilerini girmeniz gerekiyor. Uygulamayı her başlattığınızda, size yenilenmiş bir kimlik ve parola verildiğini unutmamalısınız.

Bağlandığınız bilgisayarın ekranı veya alanı ayrı bir pencerede ekranda görüntülenirken, toplam bağlantı sayısı ekranın sağ alt tarafında bulunabilir. Program, sesli iletişimi desteklemeye izin verir ve bu seçeneği, ürün sunumunuzu sesli olarak yapmak istediğinizde olduğu gibi koşullar gerektirdiğinde etkinleştirebilirsiniz.

Programın dikkate değer bir özelliği, dosya ve dizinleri doğrudan bilgisayarınıza ve bilgisayarınızdan aktarmanıza izin vermesidir. Dosyalar aktarımdan önce sıkıştırıldığı için aktarım hızlı, güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilir.

Araç, sunumunuzu izleyen kullanıcılardan mesajlar ve sorular alabilmeniz için anlık mesajlaşmayı da destekler. Üstelik uygulama, düzenli olarak iletişim kurduğunuz kullanıcıları içeren bir kişi listesi oluşturmanıza izin verir. Programı sitemizden ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.17

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Alpemix

PROGRAMIN İNCELEME VİDEOSU