Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Powder_Player_ikon-removebg-preview

Powder Player for Linux 1.60

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Powder Player – Gelişmiş Video Oynatıcı

 

Powder Player, En sevdiğiniz TV şovları, belgeseller ve filmlerle torrentleri indirmek ve izlemek için tasarlanmıştır.

Bu yazılım, torrent dosyaları indirmek ve videoları tek bir çatı altında görüntülemek için olanak tanıyan yeni ve etkili bir yazılım parçasıdır. Tipik bir yüklemeden sonra ve uygulamayı ilk kez başlattıktan sonra, uygulamanın  çalışma davranışını özelleştirmenizi sağlayan Ayarlar bölümü tarafından karşılanırsınız.

Kurulumu ve başlaması kolay

Tipik bir kurulumdan sonra ve uygulamayı ilk kez başlattığınızda, uygulamanın davranışını hemen özelleştirmenize olanak tanıyan Ayarlar bölümü tarafından karşılanırsınız.

Mıknatıs bağlantılarını, torrent ve video dosyalarını hızlı bir şekilde ilişkilendirebilir, varsayılan video oynatıcıyı seçebilir, altyazı seçenekleriyle uğraşabilir ve maksimum eş sayısını, oynatma arabelleği boyutunu sınırlayabilir ve indirme klasörünü tanımlayabilirsiniz, sadece en önemlilerinden birkaçını belirtmek için olanlar.

Başlamak için, pratik bir ana menü sayesinde torrent ve video dosyalarını programın ana penceresine bırakabilir veya üç, kendinden açıklayıcı seçenekten birini, yani Torrent Ekle, Video Ekle ve URL Kullan’ı kullanabilirsiniz.

Torrent ve video dosyalarını hızlı bir şekilde ilişkilendirebilir, varsayılan video oynatıcıyı seçebilir, altyazı seçenekleri ile uğraşabilir ve maksimum eş sayısını, oynatma arabellek boyutunu sınırlayabilir ve indirme klasörünü tanımlayabilirsiniz.

Başlamak için, pratik bir ana menü sayesinde torrent ve video dosyalarını Programın ana penceresine sürükleyerek bırakabilir ya da Torrent Ekle, Video Ekle ve URL Kullan gibi kendi kendini açıklayan üç seçenekten birini kullanabilirsiniz.

Powder Player

Powder Player2