Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Telegram ikon

Telegram for Linux 4.9.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Telegram for Linux – Mobil İletişim Programı

 

Telegram Desktop , veri yakalama ve çalma konusunda endişelenmeden diğer kullanıcılarla iletişime geçmenizi sağlayan güçlü, çapraz platformlu bir mesajlaşma uygulaması olarak fayda sağlar. Güvenliğe odaklanarak, tüm konuşmaları ve paylaşılan dosyaları şifreler ve bunları bulutta depolar, hızlı senkronizasyonlara ve dünyanın her yerinden mesaj veritabanına hızlı erişim sağlar.

Diğer mesajlaşma uygulamalarına daha güvenli bir alternatif

Android, iOS ( Telegram Messenger olarak bilinir ) ve Windows Phone gibi tüm büyük mobil platformlar ve aynı zamanda masaüstü işletim sistemleri (Windows, Mac OSX ve Linux ) için sürümleri dağıtan Telegram Desktop, daha popüler olan diğer mesajlaşma programlarına iyi bir alternatif haline gelir. WhatsApp , şu anda yalnızca mobil platformlarda mevcuttur. Yukarıda belirtildiği gibi, getirdiği artı, gizliliği her şeyin üzerinde tutan gelişmiş güvenliktir. Program aracılığıyla gönderdiğiniz mesajlar, çevrimiçi olarak depolanmadan önce otomatik olarak şifrelenir.

Yayın gönderin ve dosya paylaşın

Program, kişilerinizin bir listesini kaplayan ve her biriyle konuşmayı görüntüleyen sezgisel bir arayüze sahiptir. Hesabınızı oluşturmak için, adınızı girmeniz ve bir güvenlik kodu oluşturmak için kullanılan geçerli bir cep telefonu numarası girmeniz istenecektir.  Kullanıcılar, tercih ettikleri platform ne olursa olsun, 200’e kadar kişiden oluşan gruplar oluşturabilir ve Telegram kullanan maksimum 100 kişiye mesaj yayınlayabilir.

Uygulama, gelen mesajlar için masaüstü bildirimleri içerir ve dosya ve fotoğraf göndermeyi destekler, belgeler, arşivler, müzik dosyaları veya resimler gibi her formatla uyumluluğu sağlar. Ve dışarıdaki herhangi bir mesajlaşma uygulamasında olduğu gibi, konuşmalar çeşitli komik ifadeler kullanılarak zenginleştirilebilir.

Güvenli ve kullanıcı dostu bir mesajlaşma uygulaması

Gelişmiş güvenlik protokollerine dayanan Telegram Desktop, en azından denemeye değer bir mesajlaşma uygulaması sunar. Sadece mesajlarınız her zaman korunmakla kalmaz, aynı zamanda nerede olursanız olun herhangi bir mobil veya masaüstü cihazdan onlara kolayca erişebilirsiniz.



VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!
Telegram