Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Saysa Ticari Set ikon

Saysa Ticari Set 1.2.3.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Saysa Ticari Set – Ücretsiz Ön  Muhasebe ve Barkod Sistemi

 

Saysa Ticari Set, Stok, Cari, Kasa, Banka, Çek-Senet, Fatura, Giderler, Rapor modüllerini tek program halinde ücretsiz olarak sağlayan bir programdır.

Saysa Ticari Set, güvenilir altyapısı sayesinde sizi bir adım öne taşıyan bir yazılımdır. Program üzerinden yaptığınız işlemleri, aylık, haftalık, günlük takip edebilirsiniz. Programın içerisinde bulunan modüller, bilgisayarınızın sistem kaynaklarını zorlamaz ve performans kaybı olmadan işlemlerinizi kolaylıkla yapmanızı sağlar.

Program ile, tüm cari işlemlerinizi, stok giriş çıkışlarını, banka hesaplarını takip edebilirsiniz. Aynı şekilde, fatura giriş, çıkış ve diğer hareketlerin dökümünü ve ayrıntılarını inceleyebilirsiniz. Alış, satış ve iade faturalarınızı takip edip, stoklarınızın ve cari hesaplarınızın kontrolünü sağlayabilirsiniz. Son olarak, Tüm çek ve senetlerinizin vadesini, tahsilat/ödeme, ciro ve iade işlemlerini takip edebilirsiniz.

Program temiz bir ara yüze sahip olmakla beraber, son derece kullanışlı ve kullanıcı dostudur. Gelişmiş raporlar özelliği ile, yaptığınız tüm işlemlerin detaylı raporlarını alabilir ve yazdırabilirsiniz. Tüm bunlarla beraber otomatik ve hızlı yedekleme özelliği bulunmaktadır. Programı kullanırken program ile ilgili gerektiğinde teknik destek alabilirsiniz. Ücretsiz muhasebe programı arayanlar için tercih edebilecekleri bir seçenektir.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Saysa Ticari Set