Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
NVIDIA Studio Driver ikon

NVIDIA Studio Driver 517.40

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

NVIDIA Studio Driver – NVDIA Studio Driver Yazılımı

 

NVIDIA Studio Driver, yaratıcı uygulamalarla çalışırken sanatçılara ve 3D geliştiricilere en iyi performansı ve güvenilirliği sağlar.

En yüksek güvenilirlik düzeyine ulaşmak için Studio Sürücüleri, çoklu uygulama oluşturucu iş akışlarına karşı kapsamlı testlerden ve Adobe’den Autodesk’e ve ötesine kadar en iyi yaratıcı uygulamaların birden çok revizyonundan geçer.  Program, Adobe Substance 3D uygulamaları, NVIDIA Omniverse, NVIDIA Canvas beta, Adobe Premiere Pro, Adobe Lightroom, NDI 5, Pixotope 1.5 ve Red Giant Universe dahil olmak üzere en yeni yaratıcı uygulamalar için en uygun desteği sağlar.

Genel işlevsellikleri; Yeniden boyutlandırılabilir BAR, GeForce RTX 30 Serisi Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayar GPU’larında performansı artırır. NVIDIA Ampere mimarisine sahip dizüstü bilgisayarlarda CPU, GPU ve GPU belleği arasında gücü dengelemek için AI kullanan Dynamic Boost 2.0  yaratıcı uygulamalar için optimize edilmiştir. Destek GeForce GPU’larda sanallaştırma, Linux ana bilgisayardaki kullanıcıların sanal bir Windows konuk işletim sisteminde GPU geçişini etkinleştirmesine olanak tanır.

NVIDIA Studio Driver

Özellikleri:

Windows 10 Mayıs 2021 Güncelleştirmesi (sürüm 21H1) için destek eklendi.
CUDA 11.4 desteği eklendi
[World of Warcraft: Shadowlands]: Oyundaki belirli yerlerde rastgele titreme meydana gelebilir
[Rainbow Six Siege][Vulkan]: Duman pikselli görünüyor.
[G-SYNC][NVIDIA Amper/Turing GPU mimarisi]: GPU güç tüketimi, belirli daha yüksek yenileme hızına sahip G-SYNC monitörleri kullanan sistemlerde boş moddayken artabilir.
[Supreme Commander/Supreme Commander 2]: Oyunlar düşük FPS ile karşılaşıyor.
[Steam VR game]: Arka planda herhangi bir GPU donanım izleme aracı çalışırken oyun başlatıldığında takılma ve gecikme oluyor.