Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
AnyBurn ikon

AnyBurn 6.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

AnyBurn – CD, DVD ve Blu-ray Yazma Programı

 

AnyBurn, Disk görüntülerini ve multimedya derlemelerini yazdırmak veya önyüklenebilir USB sürücüler oluşturmak için kullanacağınız CD, DVD ve Blu-ray yazma programı.

Any Burn , CD’leri, DVD’leri ve Blu-ray diskleri hızlı bir şekilde yazma olanağı sağlayan küçük ve kullanımı kolay bir yazılım uygulamasıdır. Deneyim seviyelerine bakılmaksızın her tür kullanıcı tarafından kullanılabilir. Kullanıcıdan herhangi bir özel girdi gerektirmeyen kısa ve sorunsuz bir kurulum prosedüründen sonra, listelenen görevlerden birini seçebileceğiniz sade ve basit bir arayüze sahip standart bir pencere ile karşılaşacaksınız.

Bu nedenle, yazma sürücüsünü ve hızını seçerek bir görüntü dosyasını diske yazmak son derece kolay olacak. Ayarlara gelince, aracın yazılı verileri doğrulamasını, yazmadan sonra diski çıkartmasını ve diski sonlandırmasını sağlayabilirsiniz (medya oynatıcılar için gerekli olan bir seçenek). Uygulama ISO, DAA, BIN, MDF, MDS, NRG, CDI, IMG, UIF ve WIM gibi birçok görüntü dosyasını destekler.

Ayrıca MP3, WMA, WAV, APE ve FLAC parçalarından bir ses CD’si oluşturabilir, çeşitli dosya ve klasörleri diske yazabilir, bir diski kopyalayabilir veya yeniden yazılabilir bir diski silebilirsiniz. Bir diskten, dosya ve klasörlerden bir görüntü dosyası oluşturabilirsiniz. Görüntü dosyalarını ISO veya BIN/CUE’ye dönüştürme, ses CD’si kopyalama ve bir diskin veya sürücünün özelliklerini görüntüleme imkanı elde edebilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

AnyBurn