Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

Qustodio 190.5.3099

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Qustodio – Çocuk Koruma Ebeveyn Denetim Programı

 

Qustodio, çocukları tehlikeli veya uygunsuz içeriklere karşı korumak için kullanacağınız ebeveyn kontrolü ve internet izleme uygulaması.

Çocuklarına internetteyken ekstra koruma sağlamak ve aynı zamanda çevrimiçi etkinliklerini  görmek isteyen ebeveynler için oluşturulmuş bir uygulamadır. Uygulamayı yüklemek çok kolay ve onu yapılandırmak da öyle. Ancak bunu yapmak için önce bir kullanıcı hesabına ihtiyacınız var.

Uygulamayı kullanarak sosyal izleme, güvenli arama teknolojisi, uygulama kontrolü, web filtreleri ve zaman kontrolünden yararlanırsınız. Bu özelliklerle siber zorbaları uzak tutabilir, zararlı içerikleri engelleyebilir, bir çocuğun herhangi bir günde bilgisayarda geçirebileceği süreyi sınırlayabilir ve uygulamayı çalıştırmak için kullanılan bilgisayar dışında farklı bir bilgisayardan etkinliklerini görüntüleyebilirsiniz. Ve tüm bunlar görünmeden gizli olarak çalışır.

Çocuklar internette gezinirken, uygulama yapılan aktivitenin bir grafiğini kaydeder ve görüntüler. Bu program, çocuklarınızın bilgisayarda nasıl vakit geçirdiklerini ve interneti kullanarak neye eriştiklerini tam olarak anlamak için oluşturulan raporları çizelgeler ve grafikler şeklinde görüntüler. Bu size ilgili yüzdelerin çok net bir görünümünü verir. Zaman çizelgesi bilgileri dakika, saat ve gün olarak görüntülenebilir.

Her tür içerik için filtreler uygulayın

Uygulama, eğitim, eğlence, spor, oyun, sosyal ağ, kumar, şiddet ve silah web sitelerini ayırt edebilen ve bunlara otomatik olarak erişim izni verebilen veya bunları kısıtlayabilen iyi yapılandırılmış bir filtreleme sistemine zaten sahiptir. Ayrıca programa, bahsedilen kategorilerin her biri (ve burada bahsedilmeyen daha fazlası) için  kullanıldıklarında sizi bilgilendirmesini söyleyebilirsiniz. Bunun dışında bir web sitesinin URL’sini girebilir ve kendiniz engelleyebilirsiniz.

Her zaman evde olamayacağınız ve çocuklarınızın bilgisayarı kullanmadığından emin olmanız gerektiğinden, zaman kısıtlamaları belirleyebilirsiniz. Uygulama blok bilgisayarını günün belirli saatlerinde kullandırabilir veya onlara istedikleri zaman kullanmaları için günde birkaç saat verebilirsiniz. Çocukları internette korumak için ücretsiz kullanacağınız bu program oldukça işinize yarayacaktır.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Qustodio