Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
EverNote ikon

EverNote for iPhone

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

EverNote for iPhone – Not Alma Programı

 

EverNote for iPhone, tüm belgelerinizi ortak bir çalışma alanında toplamanızı ve onlara kolayca ulaşmanızı sağlayan bir uygulamadır.

Program sayesinde tüm fikirlerinizi, projelerinizi, randevularınızı ve yapılacak işler listesini not alarak takip edersiniz. Diğer not alma programları ile karşılaştırıldığında, sizlere çok daha fazlasını veren özelliklere sahiptir. Örneğin; diğer cihazlarınızla senkronize kullanarak, notlarınıza her yerden ulaşabilir ve düzenleyebilirsiniz.

Arayüz, çok sayıda panele bölünmüş iyi organize edilmiş bir düzen ile temiz ve çekici olarak karşınıza gelir. Notlar oluşturma, etiket ekleme, yazı tipi ayarlarını biçimlendirme, tablolar,  yatay kurallar, köprüler, onay kutuları (yapılacaklar listeleri için) ekleyebilirsiniz. Notlar e-posta yoluyla gönderilebilir veya Facebook, Twitter veya LinkedIn’de yayınlanabilir. Ayrıca, kaynak URL’leri, konumları ve yazar ayrıntılarını ayarlamak, notları filtrelenmiş niteliklerle ENEX, HTML, MHT veya HTML formatına aktarmak, hızlı erişim için bunları “Kısayollar” paneline sürükleyerek çalıştırabilirsiniz.

Ayrıca, notları hedefe göre düzenlemek için tasarlanmış not defterlerini yerel olarak oluşturmak veya senkronize etmek için olanak tanır. Bununla beraber geniş kapsamlı bir arama işlevi kullanabilir ve “Trunk” aracılığıyla desteklenen uygulamaları keşfederek programın işlevselliğini genişletebilirsiniz.

Diğer seçenekler, Microsoft OneNote‘tan veri içe aktarmanıza , dosya eklemenize, verileri yazdırmanıza, hesabınızı diğer kullanıcılara bağlamanıza, bir yazım denetleyicisi kullanmanıza, notları birleştirmenize, yeni ve güncellenmiş dosyaları izlemek ve eklemek için klasörleri içe aktarmanıza, araç çubuğunu özelleştirmenize, kısayol tuşlarını yapılandırmanıza, etkinleştirmenize olanak tanır. e-posta bildirimleri ve kullanıcı arayüzü dilini değiştirme imkanı da sağlar. Unutkan biri iseniz yada karmaşık bir iş ortamında iseniz, bu program sayesinde hiç bir randevu, fikir ve projeleri atlamayacaksınız.

EverNote mobil