Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
handbrake ikon

HandBrake for Mac 1.7.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

HandBrake for Mac – Video Boyutunu Küçültme Programı

 

HandBrake for Mac , videoları küçültmek için kullanılan ücretsiz bir programdır. Hemen hemen tüm codekleri destekler.

Ayrıca videoları hemen hemen her formattan modern ve yaygın olarak desteklenen codec bileşenlerine dönüştürmek için kullanılan bir programdır. Bu dönüştürücünün özelliklerini anlamak kolaydır. İleri düzey bir bilgisayar kullanıcısı büyük olasılıkla bu programı tüm amacı için kullanabilecektir, ancak temelleri bilen bir kullanıcı, ana adımlarda nasıl çalışılacağını çözebilmelidir.

Aynı anda birkaç dosyayla çalışmak uygulama için sorun değildir ve kullanıcılar yalnızca ilgili dizini seçebilecek ve uygulama otomatik olarak bir tarama gerçekleştirecektir. Bu, sizi tercih edilen dosyaları manuel olarak seçmekten kurtardığı için kullanışlıdır.

Gerçek ara yüz söz konusu olduğunda, düzen, sezgisel bir sekans sağlayacak şekilde tasarlandı. Sonuç olarak, video dosyalarını yükleyebilir ve ardından formatlarını, boyutlarını ayarlayabilir, filtreler uygulayabilir, ses ve altyazıları tek bir sırayla ele alabilir.

Çalışmanız gereken bir dosya veya DVD’ye sahip olmanız gerekir ve HandBrake, eklenmesi gereken eksik bilgileri göstererek daha az belirgin adımların bazılarına yardımcı olacaktır.  20 dakikalık bir video dosyasını ilk defa doğru bir şekilde dönüştürmeye çalıştı. Bitirmeden kapanıyor gibiydi, ama sonunda işe yaradı. Dönüştürme ve kodlamanın tamamlanması yaklaşık 43 dakika sürdü. Bu süre dosya boyutuna bağlı olarak değişecektir.

DVD kopyalama iyi çalışıyor gibi görünüyor ve DVD uzunluğuna bağlı olarak zaman da burada değişiyor. Yardım düğmesi sizi, bilgilerin bir kısmının anlaşılmasının kolay olduğu, ancak daha ayrıntılı parçaların daha gelişmiş bir kullanıcı için tasarlandığı yayıncının Web sitesine götürecektir. Bir video küçültme programı arıyorsanız, bu program tam size göre olabilir.



handbrake

PROGRAM VİDEOSU